Welcome to humanoid city Wien 2010.03.30

Här kommer lite bilder från Wien :D

 


Problem i Wien

Här kommer en video från Wien. Bill hade tydligen lite problem med micen.

 

 


Videos från Österrike

Jag har inte varit hemma på hela dagen, som jag sa igår. Så jag har inte hunnit uppdatera idag. Jag tänkte ladda upp några videos från Wien igår :)

 

 


Grattis Georg!

Idag är det den 31 mars, och alla vet vad det betyder. Georg födelsedag! Grattis Georg!

 


Borta hela dagen

Idag har jag varit borta hela dagen så jag har inte kunnat blogga, jag ber om ursäkt för det och hoppas ha mer tid i övermorgon, för i morgon ska jag vara borta hela dagen igen. Jag var ute på stan idag och köpte mej två nya solglasögon, det behövdes eftersom att jag och min familj ska åka utomlands snart ;)

 

Jag uppdaterar antingen senare i kväll eller i morgon :)

Intervju om Drogerna

Hej! Som ni kanske vet har jag gjort ett inlägg om att Bill och Tom har testat droger förut. Men dom är INTE beroende. Så här kommer en intervju om drogerna
"Så roligt som möjligt"
Även om de inte tar droger längre: Gillar Bill och Tom Kaulitz från "Tokio Hotel" fortfarande att festa.

En målgrupp? "Vi har ingen! En 15-åring kan lyssna på Tokio Hotel och likaså en 40-årig mamma", säger Bill och Tom Kaulitz - sångaren och gitarristen i de, just nu, mest framgångsrikaste tyska tonårsbandet Tokio Hotel. De bästa möjligheterna att sälja sitt nya album. Med Gala pratar tvillingarna om färgglada piller, mörka sidan av kändisskapet - och hår...

Hur mycket känner ni av pressen från framgången?
Bill:
Den är där, men vi har varit framgångsrika nästan i 5 år. Ödet att sluta som en one-hit-wonder hotar inte oss längre. Det är avslappnat. 

Men er fanbas består av tonåringar och de vänder sina ryggar åt saker väldigt snabbt. 
Tom:
Vårt mål är att ha kvar de fansen vi har. Och vi fick succé genom det. Dessutom målsätter vi inte våran musik till en speciell publik. En 15-åring kan lyssna på Tokio Hotel och likaså en 40-årig mamma, så länge de har bra musiksmak! 

Bill, efter några veckor ändrade du frisyr...
Bill:
... och det är irriterande att varenda gång jag gör någonting, gör folk en stor affär av det. Jag gillar att exprimentera och jag gillade inte dreadsen mer. Det tog nästan en dag för att de skulle torka efter att man hade duschat. Skit irriterande! 
Tom: Hår är en besynnerlighet för Bill. Om jag inte skulle störa, så skulle han ha färgat håret platina blont och klippt en arméfrilla. 

Är ni rädda att ni någon dag inte kommer kunna stå ut med pressen i nöjesindustrin längre?
Bill:
Faran är närvarande och jag kan förstå de onda "fallen" från andra stjärnor. Men Tom och jag har en avgörande fördel: Vi har varandra och bandet. Om jag föreställer mig att göra allt det här själv, då skulle jag inte veta ifall jag skulle kunna komma ur det här utan några permanenta skador på mig och där jag skulle vara idag...

Vilka erfarenheter har ni med droger?
Tom:
Även vi exprimenterade och började med det som väldigt unga. Redan i 13-årsåldern hade vi äldre vänner som vi hängde med. Det var tillfällen då vi drack mycket, rökte hash och tog piller pga tristess. 
Bill: Men det är förflutet nu! Man behöver mycket självdisciplin för att få 100 % ge i ens framträdande på scen och för att inte kollapsa under all stress. 

Ni är tvillingar. Är ni verkligen så nära varandra?
Bill:
Jag skulle aldrig tänka mig att planera något utan Tom. Vi är inte utan varandra längre än två dagar och det är helvetet för mig. Vi är som en person. Vi behöver inte ens prata med varandra för att fatta vad den andra tänker på just nu. Tom och jag kommer vara tillsammans hela livet.

Berätta sanningen: Ibland går ni varandra på nerverna, eller hur? 
Bill:
Säkert, det händer - men mycket sällan. När vi bråkar, gör vi det rätt: Vi svär och skriker åt varandra. Då springer alla för att ta skydd och lämnar rummet. Vi vet exakt hur vi ska påverka varandra så att situationen eskalerar. 

"Tokio Hotel" är älskade och hatade: Hur hanterar ni fientligheten? 
Tom:
När någon förolämpar mig, förolämpar jag honom också. Jag blir lätt provocerad. Det har alltid varit såhär, vi passar aldrig in - det är därför många människor inte gillar oss. Redan i skolan hade Bill och jag äldre flickvänner. Jag hade en ny varje dag och Bill höll sig till en. Det provocerade de andra killarna och gjorde dem svartsjuka. Och jag älskade det!

Bill, alla hävdar alltid att du är bög...
Bill:
Jag var tvungen att ta itu med detta ämne redan permanent i skolan. Smink och en komplicerad frisyr på en kille - visst att många drar förhastade slutsatser. Men hallå, jag är inte bög och om jag skulle vara det skulle jag inte ha ett problem att accpektera det.

Har ni fortfarande inte tid för en flickvän i erat liv? 
Bill:
Nej, för jag vill bli kär, men det har bara inte hänt än.
Tom: Och jag vill inte binda mig, jag vill ha så roligt som möjligt. Det finns för vackra tjejer där ute men kanske är det för att jag aldrig har varit kär förut. 

Vad är det mest irriterande som medföljer kändisskap?
Bill:
Jag saknar spontanheten. Jag kan inte bara gå till bion eller äta glass. Allting måste planeras i veckor. Ett liv enligt manus. Visst, man vänjer sig efter en viss tid, men det finns fortfarande stunder då jag saknar mitt förra, helt normala liv. 
Tom: Det finns stunder då vi kan hänga ute en hel vecka. Verksamheten är ständigt på gång. Det är därför, även när vi är på semster, som vi aldrig låter våra tankar flyga iväg. Bill och jag spenderade 2 veckor på Maldiverna och det var härligt att slappa på stranden men i mitt huvud tänkte jag ändå på jobbet. Det går inte en dag när vi inte har något med "Tokio Hotel". 
Bill: Allt som allt så är det helt okej som det är. Tokio Hotel" är inte ett jobb, det är vårat liv och självklart är det ett jävla häftigt liv.
NOW!!!!!
Hejdå och förlåt för kass uppdatering :D

Fett läbbigt

Hej! Så himla läbbiga bilder dom är så "levande" det är lite läskigt :S. Det är några (vet inte vilka) som har gjort det. Den är så himla lik han på några ställen
<-- Docka, se på ögonen visst är dom bläiga?!                  Jämför det med det där
Jag tror det e Bill. Det liknar ju han och han har ju inget klister på sig :S :D  Och sen det där
Med ...
Det är så himla coolt att docker kan lika riktiga levande människor tycker jag.

Bilder från Serbien

Här kommer lite fler bilder från Serbien, de är tagna av en tjej och hennes kompis Ivana. Jag vet inte vad tjejen heter, men här kommer i alla fall hennes bilder :) Tyvärr är det något konstigt som hänt, så av hennes bilder går det bara att ladda upp 2/45 "/ lite tråkigt men...

 

 

Och Ivanas bilder:

 

 

Och slutligen lite andra bilder från konserten:

 


Einige gemischt

Hej! Det blir typ lite "blandat" .
Georg, ville du hålla din flickvän hemlig?
Georg:
"Ja, jag har en ny flickvän. Men jag har inte hållt det hemligt i 6 månader, vi har helt enkelt inte haft några intervjuer och ingen har frågat mig."
Bill: "Vi försöker aldrig hålla det hemligt. Jag tycker att när någon av oss har en flickvän, är det en av de normalaste sakerna i världen. Jag tycker det är pinsamt när pojkband försöker hålla det hemligt, bara för att tjejer ska köpa deras CDs. Det är löjligt. Så vi säger faktiskt det när vi har en flickvän. Egentligen tycker jag det är ganska trist att bara en av oss har en. Men så är det!" 

Hur och var kan ni träffa en potentiell flickvän?
Bill:
"Tom och jag går inte ut på klubbar i våra privatliv. Vi jobbar alltid mycket, det är därför det inte riktigt funkar - vi är vanligtvis på efterfester, ens där är vi inte de som går på varje fest. Faktiskt att gå på bio eller bara gå ut - funkar bara inte."
Georg: "Gustav och jag kan fortfarande röra oss ganska fritt i Magdeburg. Ibland funkar det. Det är där jag träffade min flickvän."
Bill: "Du missar det, det är ett faktum. Det är en av de dåliga sakerna när man är känd. Vi kan inte spontant säga: Okej, nu går jag ut med en vän eller nu ska träffa mina vänner och äta glass, eller dricka kaffe, eller spontant gå ut på klubbarna på nätterna. Så, allting vi gör är alltid perfekt planerat och du är aldrig ensam. Du har alltid någon med dig - ja det är inte så kul. Men jag måste säga att det finns de stunder, när vi står på scenen och tusentals fans lyssnar på vår musik - det gör definitift allt bättre."
VAd gulligt <3
Ha ha
Bill och Toms förra flickvänner. Jag vet inte vem som var Bills flickvän




Christina har härmat lite?













Videos från Serbien

Här kommer några videos från Serbien :D

 

 

 


Welcome to humanoid city Belgrad 2010.03.28

Igår skulle killarna egentligen ha en konsert i Zagreb i Kroatien, men den blev inställd och de spelade i Serbien. Här kommer lite bilder från Belgrad. Det är dålig kvalité så jag ska försöka hitta andra bilder.

 


Veckans låt!

Det är måndag idag, och ni vet vad det betyder.
Denna veckan tänkte jag att vi skulle köra en av deras äldre låtar. Så denna veckans låt är:

 

 

 

Über den Dächern,
Ist es so kalt,
Und so still.
Ich schweig Deinen Namen,
Weil Du ihn jetzt,
Nicht hören willst.
Der Abgrund der Stadt,
Verschlingt jede Träne die fällt.
Da unten ist nichts mehr,
Was Dich hier oben noch hält.

Ich schrei in die Nacht für Dich,
Lass mich nicht I'm Stich,
Spring nicht.
Die Lichter fangen Dich nicht,
Sie betrügen Dich.
Spring nicht.
Erinner Dich,
An Dich und mich.
Die Welt da unten zählt nicht,
Bitte spring nicht.

In Deinen Augen,
Scheint alles sinnlos und leer.
Der Schnee füllt einsam,
Du spürst ihn schon lange nicht mehr.
Irgendwo da draussen,
Bist Du verloren gegangen.
Du träumst von dem Ende,
Um nochmal von vorn anzufangen.

Ich schrei in die Nacht für Dich,
Lass mich nicht I'm Stich

Spring nicht.
Die Lichter fangen Dich nicht,
Sie betrügen Dich.
Spring nicht.
Erinner Dich,
An Dich und mich.
Die Welt da unten zählt nicht,
Bitte spring nicht
Spring nicht.

Ich weiss nicht wie lang,
Ich Dich halten kann.
Ich weiss nicht wie lang.

Nimm meine Hand,
Wir fangen nochmal an.
Spring nicht.

Ich schrei in die Nacht für Dich,
Lass mich nicht I'm Stich
Spring nicht.
Die Lichter fangen Dich nicht,
Sie betrügen Dich.
Spring nicht.
Erinner Dich,
An Dich und mich.
Die Welt da unten zählt nicht,
Bitte spring nicht.

Spring nicht.
Und halt Dich das auch nicht zurück.
Dann spring ich für Dich.


Skolfoton

Hej! Här kommer lite skolfoton
Hittade inte nåt på Gustav =( Så det får bli en cool bild på han istället

Tom kan också sjunga

Alla vet att Tom Kaulitz också kan sjunga, men han gillar inte att sjunga offentligt så man har inte hört honom sjunga så ofta. Han sjunger backup tillsammans med Georg på alla TH's låtar :) Här kommer två klipp när Tom sjunger :D

 

 


Tokio Hotel bikini

Ni vet säkert redan att Nelly har en tävling där man kan designa sin egen bikini. Jag är med i tävlingen och har självklart gjort en Tokio Hotel bikini, ni får jätte gärna rösta på den, för vem vill inte gå runt i en TH bikini i sommar? ;)

 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Koll på Bill?

Hur mycket vet killarna om Bill egentligen? ;)

Koll på Bill?

Vad hade Bill varit för något om han hade varit ett djur?

Tom: Han hade absolut varit en hund. En hund som sover hela tiden!

Facit
Bill: Jag hade säkert varit en hund. (Rätt)

Vilken var den första skivan som han köpte?

Tom: Det var en skiva med sångerskan Nena. Hon som sjöng "99 Red Balloons". Sedan köpte han massa annat pinsamt också men det vågar jag inte avslöja.

Facit
Bill: Nena, skivan heter Nena, The Band. (Rätt)

Vilken är hans favoritfilm?

Tom: Det vet jag. Det är "Labyrinth" med David Bowie.

Facit
Bill: "The Labyrinth". (Rätt)

Har han ögonen öppna eller stängda när han kysser?

Tom: Stängda. Fast det händer inte så ofta för jag snor alla tjejer före honom.

Georg: Han måste ha dem stängda eftersom tjejerna som han får inte är så söta direkt!

Facit
Bill: Haha, stängda! (Rätt)

Vilket är hans favoritämne i skolan?

Tom: Allting där han har en chans att snacka mycket, typ filosofi. Sedan gillar han bild också.

Facit
Bill: Filosofi. (Rätt)

Vilket språk önskar han att han kunde prata?

Tom: Han kan ju börja med att lära sig tyska, haha! Nej, seriöst så skulle han vilja kunna engelska bättre.

Facit
Bill: Engelska önskar jag att jag kunde bättre. (Rätt)

Vilken Hollywood-stjärna skulle han vilja dejta?

Tom: Olsen-systrarna!

Facit
Bill: Olsen-systrarna! (Rätt)



Bill kaulitz v.s Ola salo

Hej! Igår när jag såg på tv så var Ola salo med. Tycker inte ni att Ola salo och Bill kaulitz är ganska lika? Mamma-Tycker inte du Ola salo är jättelik den där pojken i tokio hotel?
Jag- menar du Bill?
mamma- Jo juste! Dom använder ju smink och lite svarta kläder och har ungefär samma frisyr.
Och när vi pratade om det så var Ola i bild och han hade liksom bakåt slickat hår som Bill har haft på senaste tiden.
Vad tycker ni?

Roligt klipp med TH

Här kommer en rolig intervju med killarna :D Haha, Gustav väljer aldrig sej själv på bra frågor!!! ^^

 


Bilder från Padova

Här kommer även bilderna från Padova :D

 


Tom kaulitz med smink

Ser lite "japansk" ut
Kanske inte så många men det är ju för att Tom inte brukar använda smink.
Ha ha

Video från Padova

Här kommer ett klipp från Padova i Italien igår :)

 


Intervju- Bild

Hej! Förlåt för väldigt kass uppdatering. Men här kommer en bra intervju. Som ni kanske har sett förut

Vad är inte bra med att vara med i Tokio Hotel? 
De är framgångsrika, har humor och gör cool musik. Men finns det något som inte är roligt. Vilka är baksidorna med att vara medlem i Tokio Hotel? 

Vilka är era dåliga egensk aper? 
Bill: Min bror pratar för mycket. 
Tom: Ow, och det gör inte du? 
Georg: Gustav är dne som för det mesta är den tystaste av oss. 
Gustav: Jag är hellre i bakgrunden. En del tror att jag är på dåligt humör men det är inte alls fallet. Jag tycker bara inte om att prata, men har jag en åsikt så kommer jag definitivt tala om den. 

Vad skäms ni över? 
Gustav: En gång så hade vi en food fight på ett hotel under middagen och det spårade totalt ut. Så nu är vi inte längre välkomna till det hotellet. 
Georg: Men så åkte vi tillbaka en gång för att bara springa runt och skrika i korridorerna. 
Bill: Jag tycker det är genant ibland när vi får väldigt fina brev från fans där de skriver något som är väldigt personligt, och sen har vi aldrig tid att svara på breven. 
Georg: Åh, och jag skäms over att jag kysste varenda tjej I min klass på lekis. Ja, ja, jag var väldigt vild som barn. 
Tom: En av mina flickvänner gjorde slut med mig för attt hon trodde jag snackat skit om henne. Det var inte sant. Men hon slog mig i ansiktet. 

Vad har ni blivit retade för? 
Bill: I skolan så mobbades jag och Tom för att vi såg annorlunda ut. Inte för att vi brydde oss. Vi gjorde bara vad vi kände för och vi var varandras bästa vänner. 
Tom: Vi har knappt några vänner från då vi gick i skolan, men det bryr jag mig inte om. Bill och jag har varandra och det är jag glad för. Och förresten, att ha tre bästa vänner är redan mycket. 

Vilka glåpord har folk kallat er för? 
Bill: Ibland kallar folk mig för bög, men jag reagerar inte ens på det. Bara för att jag har smink betyder det inte att jag är bög. Om om vi snackar brev från fans så är det inte jag som får de flesta breven från homosexuella. De får Gustav. 
Gustav: Väldigt roligt, vad sitter du och hittar på nu, Bill? 
Bill: Helt seriöst, jag trodde att jag skulle bli den som var populärast bland gay fansen. 
Tom: De får ett brev eller kort tillbaka. Men folk har inte kallat oss för glåpord. 
Georg: Om de gör det så skickar vi vår starke och muskulöse trummis efter dem 
Gustav: Och ni ska veta att jag slår hårt! Jag tror jag kommer göra det om en stund med en viss bandmedlem… 

Vad gillar ni inte med att vara berömda? 
Bill: Jag tycker inte om att jag blir fotograferad hela tiden överallt. Jag brukade tycka att känisar gnällde när de klagade på papparazzi men nu vet jag det själv. Visst, jag fattar att det kan vara kul att fota mig när jag ligger i en solstol på Maldiverna men det är irriterande för mig. Värst är det när folk fotar mig när jag är på fester. Jag ser alltid ut som en idot på de bilderna. 
Georg: Jag gillar inte heller när fans beter sig hysteriskt. Nu senast så skulle jag ta en tjej i hand och hon svimmade nästan. Då tänker jag bara ”Men hallå, jag är bara människa jag också” 

Vilken fråga gör er förbannade? 
Tom: Den här: “Varför heter ni Tokio Hotel?” Bill: Jag blir inte förbannad så lätt, jag gillar fortfarande att göra intervjuer. Gustav: De frågar oss också väldigt ofta om vi har flickvänner. Inte för att det gör mig väldigt arg. Jag svarar ärligt. Georg: Jag hoppas våra fans fattar att vi inte kommer vara singlar för evigt. Tom: Tja, fattar de inte det, då blir jag djävligt förbannad .................!
Om ni inte ser så står det: Tokio hotel. På stjärnan
Vad Bill är söt

Roliga klipp

Jag ska vara borta hela dagen idag, så jag bjuder på några roliga klipp som ni kan underhålla er med under tiden xD Enjoy :D

 

 

 

 


Roliga bilder

Hej! Ni ska få lite roliga bilder
Puss
Ha ha Tom

Pain of Love

Här kommer ytterligare ett klipp från konserten i Turin. Detta är Pain of Love ♥

 


Bills franska xD

Som ni kanske vet så har killarna sagt att deras engelska inte är perfekt, här nere kan ni se om den är det eller inte xD Videon är gammal så deras språkkunskaper har ju självklart utvecklats. Ni kan även titta på när Bill försöker prata franska^^

 

 


Bilderna från Torino

Här kommer lite bilder från Turin :)

 


Mer videos från Torino!

Här kommer två videos till från Turin :)

 

 


Videos från Torino

Här kommer några videos från Turin (Torino) i Italien igår :)

 

 


Bill blir modell?

Jag har inget att göra så här kommer en intervju :)

 

"Egna projekt? Visst!"
På modeveckan i Milan överraskade Bill Kaulitz musikindustrin med ett framträdande som modell. I intervju med Gala avslöjar han vad det betyder för hans band Tokio Hotel.

Framträdandet varade bara i några minuter, men han kunde förändra sitt liv med denna uthållighet: Klädd i tight skinn inklusive fjäderarm som design-tvillingarna Dean och Dan Caten skräddarsydde på modellens smala kropp, Bill Kaulitz, 20, öppnade Dsquared-Showen. En kritikerrosade framträdande. Och en början på en ny karriär?

Försökte Tokio Hotel frontmannen skaka av sig bilden som en tonårsbandsidol? Max Dax, chefredaktör för musikmagasinet "Spex": "Tokio Hotel är ett av de få band som har potential att förändra och utveckla sig själva. Men just nu tyder allt på en solokarriär för Bill Kaulitz." Sångaren är unik, en skimrande och autentisk udda person. "Han går sin väg och han kan bli en figur som David Bowie." Bravo-chefredaktör Tom Jungersdorf som etablerade bandet ser också potentiella risker: "Bill känner sig otroligt attraherad av designvärlden, men inga av hans unga fans kan identifiera sig med honom såhär." I en exklusiv intervju får Gala reda på vad Bill Kaulitz tänker om framtiden.

Du utvecklas mer och mer i en annan riktning, bort från Tokio Hotel imagen som du har blivit internationellt framgångsrik med sedan några år tillbaka. Står bandet vid ett vägskäl?
Bill:
Jag tror att vi just nu är på en mycket intressant punkt i vår karriär. Vi blir också äldre och utvecklas. Faktum är: Jag försöker alltid göra det som gör mig glad. Mitt utséende har blivit mer extremt under de senaste åren vilket är, speciellt för unga människor, svårare att förstå än dagarna med "Durch den Monsun".

Finns det någon strategi som bandet vill utvecklas mot en mognare publik?
Bill:
Nej, men jag vet att i folks tankar är vi fortfarande ett tonårsband. Det kommer förmodligen ta en tid innan detta förändras.

Ditt Catwalk-framträdande i Milan har blivit kritikerrosade i modevärlden. Var det början på din modellkarriär?
Bill:
Eftersom det var väldigt roligt för mig kan jag tänka mig att modella i framtiden, men bara för skojs skull.

Vad du nervös?
Bill:
Jag var riktigt nervös, men jag är alltid nervös även på alla våra konserter.

Hur gick förberedningen? Fick du någon catwalk-lärare?
Bill: Det hade varit trevligt! Naivt trodde jag att det skulle finnas några testkörningar där jag kunde få några tips. Men tråkigt nog var det inte fallet. Nej, jag kastades in på djupt vatten. (skrattar)

I Tokio Hotel är du en medlem i bandet men du är alltid i centrum av uppmärksamheten. Finns det någon rivalitet mellan din tvillingbror och de andra två musikerna?
Bill:
Tvärtom! Det är glada som det är. Gustav och Georg kunde inte tänka sig att stå i centrum för uppmärksamheten och de beundrar mig och min bror Tom, att vi kan stå ut med allt detta. Och också Tom är glad att jag är scensvinet.

Har du några planer gällande en musikalisk solokarriär?
Bill:
Jag skulle aldrig sluta med Tokio Hotel. Såklart kommer det att finnas tillfällen då vi tar längra pauser. Jag kan tänka mig att starta egna projekt under den tiden. Men slutet för Tokio Hotel? Aldrig!

 


Fler som gillar att skratta ;)

Jag skrev tidigare att jag älskar att skratta, det vet jag några till som gör ;)

 


Tokio Hotel möter kändisar ;)

Har ni läst Vendelas inlägg om Jonas Brothers? Här kommer Tokio Hotel med ytterligare en kändis. Miley Cyrus.

 

 


Ni som gillar Jonas Brothers och Tokio Hotel.

Hej! Gillar ni Jonas brothers? Jag är inge större fan men har varit. MEN tokio hotel =) Tokio hotel och Jonas brothers har tydligen träffats
Lika?
Tom är söt

Älskar att skratta

Jag är en person som verkligen älskar att skratta, så här kommer lite roliga bilder^^

 

 

 

 

 

 

Uppdatering:

 

Jag hittade en till bild och kunde inte låta bli att ladda upp den^^

 


-Att vara vuxen är relativt.

att vara vuxen är relativt
barn, tiden flyger förbi: tonårsstjärnorna från tokio hotel är nästan 20. bill och tom kaulitz pratar om
krascher, med 15, deras tur, att gå och shoppa själva och varför de föredrar att prata med äldre människor.

"bill kaulitz lämnar aldrig huset osminkad", säger en kvinna från skivbolaget. tiden i masken måste därför alltid beräknas vid utnämningar. och när den lilla unga mannen står framför en, får man en liten uppfattning om hur mycket tid han behöver för sitt utseende. bland de perfekt uppsatta svarta och vita dreadlocks, en sammansättning av en svart och vit linje nådar ögonlocken och hans lämpligt målade naglar. händerna i läderhandskar har svårt att ordna massan av kedjor som är knutna till hans svarta skjorta. hans tvillingbror tom sitter bredvid honom, på en soffa i ett hotellrum som har rosa väggar. han beskriver sig själv som en street-rockare med en läderjacka och flätat hår. inte billigare, men inte lika slående. två vanliga killar i popstjärne klädsel.

bill, tom, er födelsedag är den 1a september. vad önskar ni er?
bill: "jag vill vara tillsammans med min familj, träffa mina vänner och dricka kaffe. jag älskar kaffe, jag dricker mängder av det. och jag skulle gilla kaffe med gräddpajer. och det skulle vara härligt ifall alla vore äldre än 60. så, ett äkta kaffeparty."
tom: "konversationer med äldre människor kan resultera till konversationer som är helt bortom allfartsvägarna. de har helt andra tankar."

har ni några materiala önskningar?
bill: "inte jag."
en ny bil, kanske?
tom: "jag tror inte att någon skulle ge mig något psykiskt som en present. men visst, jag skulle bli glad om jag fick en ny bil."

ni fyller 20 år. är ni vuxna?
bill: "jag tror inte jag kommer växa upp. men att växa upp är relativt. jag trodde redan vid 13 års ålder att jag kunde göra vad jag ville. gå till klubbar och dricka alkohol - jag kände mig alltid äldre än vad jag var.

genom distansutbildning avslutade ni gymnasiet och tilldelades pris för ett bra resultat.
bill: "detta är nästan pinsamt, eller hur?"
lite grann.
bill: "tom och jag hatade att gå till skolan. det var den värsta tiden i vårat liv. jag tycker synd om alla som måste gå till skolan."
vad var så hemskt med det?
tom: "för det mesta på grund av att vårat utseende inte gillades. men jag tror att det värsta av allt är att personligheten hos varje individ får ett undertryck i skolan."
bill: "tom och jag blev förflyttade till två olika klasser på grund av disciplinära skäl i 7e klass. vi var verkligen rebelliska barn och blev nästan avstängda från skolan. men inte på grund av droger eller bråk utan på grund av alla diskussioner som lärarna helt enkelt inte tålde. och då inser man att pedagogiken kommer alldels för kort i lärarutbildningen. många glider enkelt in i studien för att de inte ser någon annan utväg. men om man vill bli lärare, måste man verkligen vilja det och ha passionen för jobbet."

många av era fans ser er som förebilder. finns det några värden som ni vill förmedla?
tom: "vi ser oss inte själva som förebilder."
men exemplifiera det lite. är ni medvetna om det?
tom: "nej, inte särskilt ofta. man måste frigöra sig själv från det. vi har mycket begränsat utrymme ändå. jag vill helt plötsligt inte uppmärksamma att inte använda svordomar i  intervjuer ."
men ni stöttade, till exempel, en anti aids kampabj.
tom: "självklart, ibland försöker vi stå upp för saker som vi tycker är viktigt. men i slutändan: jag hatar denna "förebilds-position" (kommentar: som att folk allting använder dem som exempel, pekar fingret på dem osv.). jag vill inte vara något sånt där."

kommer ni rösta?
tom: "uhm, ja. kanske."
bill: "då, i vilket fall, blir det första gången."

vilken är den procentuella andelen normalitet i erat liv?
bill: "1 %."

är det likdant med internationella stjärnor, att ni inte ens kan gå och shoppa?
tom: "ja, absolut. när vi började göra musik, var vi vid åldern då våra föräldrar köpte allting åt oss - nu är vi vid åldern då vi borde kunna fixa det själva men vi kan inte det."
bill: "det låter säkert ganska coolt att ha en personlig assistent som alltid går överallt och köper allting. men i slutändan skulle jag vilja kunna välja min egna yoghurt också."
tom: "i usa finns det också några stormarknader, som är öppna 24 timmar om dygnet. man kan gå dit 4 på natten, när ingen annan är där. vi gick in till leksaksavdelningen och köpte allt möjligt där, pistoler med pilar och radiostyrda bilar."
bill: "och sedan sköt vi på bilarna med dem, så barnsligt!"

och hur köper ni era kläder?
bill: "vanligtvis genom att beställa från internet eller kataloger. så tråkigt! men ibland måste man hoppa över sin egna skugga. skita i ifall fotografer och fans står utanför dörren. ibland måste man gå ut, man behöver denna lilla bit av normalitet för att leva."

vad har ni på eran caterings önskelistan?
bill: "faktiskt så är det en ny varje år. och jag måste erkänna att den är väldigt lång. men vi är hemma så sällan så vi försöker att göra det så bekvämt som möjligt. det viktigaste är kaffe och riktiga lakan från hotell. dessa ull-filtar är värst. de får en att känna som att man vore på läger. det är vad som är viktigt för mig, en riktig filt och en kudde."

har ni fortfarande normala vänskaper från förr?
bill: "bara (från förr). nu på tokio hotel tiden har vi inte lärt känna några nya vänner för att vi kan inte riktigt lära känna varandra. alla som träffar oss har redan en åsikt om oss."

är ni extra försiktiga när ni lär känna nytt folk eftersom att ni ofta har blivit lurade?
tom: "ja, mesta från dolda redaktörer. vi hade extrema erfarenheter i början av vår karriär. vid 15 års ålder var vi på varje efterfest och såklart hade vi druckit alkohol. men då var det såhär: du drack en droppe alkohol och sedan dagen efter ringde redaktörer som kallade sig youth welfare office som ville avbryta projektet (kommentar: med projekt menade de karriärerna som tokio hotel) helt.
men ni blev säkert inlärda hur man ska hantera såna situationer.
tom: "nej, vi blev aldrig det. och jag vill inte ens ha någon som säger till mig hur jag ska svara på frågorna."
bill: "man måste lära sig sånt här själv genom att leva med det faktum att det ibland står negativa saker i tidningarna."
blir ni psykologiskt stöttade för sådana fall?
tom: "vår familj ochv våra vänner är vårat psykologiska stöd. jag skulle kunna tänka mig att få professionell hjälp men det blir problem med tiden igen."
bill: "jag kan förstå när folk gör det. problemet är bara att jag inte tror på det."
tom: "jag tror också att jag är smartare än psykologen själv."
bill: "precis. allting jag säger, säger jag avsiktligt eftersom det är mitt problem. och då skulle psykologen säga: ja, du behöver nog ta tid att tänka igenom det. och då tänker jag för mig själv: fantastiskt, jag visste redan det här."
Härligt          
Hej! Och förlåt för jag inte gjorde något inlägg igår =( Men vi glömmer det nu =) Här är en fråga till er som läser bloggen=) - Vad är relativt? Kanske inte nån tokio hotel fråga men jag vet inte vad relativt är =) /// Kramar

De 2 G:na^^

Har märkt att vi inte har så mycket bilder på de 2 G:na, och folk gillar ju inte bara tvillingarna ;) Så här har jag samlat ihop lite bilder :)

 

 

 

 


Gamla bilder

Just nu sitter jag och tittar på gamla bilder från när TH var mindre, tänk att de har ändrat sej så mycket!

 

 

 

 

 

Hur är det möjligt att vara så söt?^^

Komm- Marseille

Här kommer en video från Marseille :)

 


Marseille 23/3-10

Hej hej!

 

Här kommer lite bilder från Marseille i Frankrike igår.

 

Först några bilder innan konserten:

 

 

Under konserten:

 


HA HA Sverigekoll

Hej! Så himla bra intervju ha ha....
Vad heter sveriges huvudstad?

Killarna börjar disskutera vilt och har det närmaste gett upp hoppet när Bill skriker "stockholm". När han får reda på att det är rätt så blir han överlycklig och gör V-tecknet. Godkänt :D


Kan ni nämna 3 kända svenska personer?

Gustav tar täten och direkt nämner Victoria Silverstedt. Sedan går han vidare till Drottning Silvia. Efter det tar däremot stopp ändå att Gustav försöker desperat komma på en känd fotomodell. Icke godkänt ;D


Hur många färger har den svenska flaggan?

Killarna skiner upp igen och kommer fram till att det är absolut 2 färger. Godkänt :)

Vem tävlade för det senaste Eurovision SongContest?

Efter några sekunders betänketid så tvingas killarna bekänna att dom inte har haft tid att titta på det och vet inte ens vem som vann hela tävlingen. Icke godkänt ;S :D



( Jag kommer bara göra en animering per dag nu också) 





Mer videos!

Jag såg att många av er saknar videos, så här kommer några :)

 

 

Semester i Maldiverna!

 

Booomba :P

 

Inför Humanoid turnén


Visste ni att...

Hej!



Visste ni att....................Bill och Tom är vegitar ianer. ( jag vet inte hur det stavas =( )








Kan Tom eller Bill kaulitz bli kär i nån som är 10 år yngre?

Tom och Bill Kaulitz (de är tvillingar) kommer att vara 19 om 1 september 2008. Paret är kärnan i Tokio Hotel, och det är tveksamt om de skulle kunna tänka sig en 1o-årig för romantiska sällskap. De förstår nog att de skulle vara "dejtar en mindre" och skulle vilja undvika att eftersom det finns lagar som skulle resa upp dem om de väljer att utöva någon så ung. Dessutom finns det förmodligen en hel del 17 - och 18-åriga flickor försöker få med dem.

En 10-åring kan bli den sötaste, smatest, och störst flicka på planeten, och även om de skulle uppskatta henne som ett fan, skulle de vara "trimmad ut" till möjligheten att personligen möta denna flicka eftersom de skulle komma in problem dating någon ung så. Det är ingens fel, och "dynamik" kan inte ändras. Det kan sticka en 10-årig lite för att inse detta, men det vore klokt att arbeta emot det, så det kan släppa in en inte alltför avlägsen framtid.

 

Svar

Actully skulle Bill falla antagligen kär i en tjej som är alldeles f ör ung för honom 'cause i en intervju sade han: "Jag bryr mig inte hur gammal flickan är så länge vi älskar varandra, och hon måste smart, rolig, begåvad och ärlig. " Så ja, kan Bill kär i en tjej som är riktigt unga för honom. Men jag vet inte om Tom Kaulitz.

 

Svar

Om Bill sa verkligen att i en intervju, det låter precis som egennyttiga kommentera en äldre tonårsidol skulle göra för att hålla de yngre tonåren, som egentligen är för ung för att vara i en relation med någon som kommer att vara 20 på mindre än ett år , intresserad av honom och därigenom behålla sin fläkt tal upp för att sälja fler produkter. Naturligtvis skulle jag ha fel.

Enligt vad jag hörde Bill är en ärlig person och när jag reaserched på Internet han är den som var ärlig i sin a relationer med tjejer, men du kan vara right.But Jag vet att Tom inte skulle dagen en tjej som är 10 år eller ännu yngre.



Bill signerar en T-shirt



Det fick bli 2 animeringar idag för det handlade ju om Tom OCH Bill ;)


Förresten.......... HEJ! Ha ha. Hoppas ni gillade det ;D Ha det så bra


Några bilder

Jag märkte att bloggen inte blivit uppdaterad sedan i morse, så nu slänger jag in ett inlägg ;)
Jag har egentligen inget viktigt att säga, men jag kan bjuda på några bilder :)

 


Veckans låt!

Nu har jag skapat en ny kategori, veckans låt. Jag kommer en gång i veckan lägga in en låt som blir veckans låt.
Denna vecka: Humanoid (på tyska)!

 

Gegen Liebe, gegen Hass
Gegen die Sonne, gegen Nacht
Gegen die Regeln, gegen Macht
Gegen alles, gegen Alles
Ich bin


Humanoid, ooh
Humanoid, ooh


Gib mir Leben, gib mir Luft
Mein Herz schlägt weiter
Weil es muß
Ich lauf' meinem Schatten hinterher
Gib mir mehr, gib mir mehr
Immer mehr


Humanoid, ooh
Humanoid, ooh
Humanoid
Komm zurück
Humanoid
Komm zurück und


Nimm mir mein Herz
Nimm mir den Schmerz


Zwischen den Welten
Bin ich gefangen
Koordinaten unbekannt
Halt mich, sonst fall' ich
Halt mich


Ich will mein Herz nicht
Ich will den Schmerz nicht
Ich will meinen Kopf nicht
Will den Scheiß nicht
Will den Dreck nicht
Will nicht


Humanoid, ooh
Humanoid, ooh
Humanoid
Komm zurück
Humanoid
Komm zurück und


Nimm mir mein Herz
Nimm mir den Schmerz
Ich kann nicht mehr
Halt mich, halt mich


Zwischen den Welten
Bin ich gefangen
Koordinaten unbekannt
Halt mich, sonst fall' ich
Halt mich


Gib mir was ich fühlen kann
Und zeig mir was ich sehen kann
Zwischen den Welten bin ich gefangen
Koordinaten unbekannt


Gegen die Regeln
Gegen Macht
Gegen alles
Gegen alles

 

 


Tokio hotel loggan

Hej! Lite sent kanske... Hitta fina bilder på Tokio Hotel loggan/ märket :D
Det är typ Kenzas vägg, eller jag tror det.
Såklart får Bills tatuering vara med :D Och förresten från och med idag så ska jag lägga upp en animering efter varje inlägg. Jag har så många nu :S :D Ha ha. Så dagens animering får vara på Tokio hotel
Och Godnatt xP

Fler bilder från Nantes

Här kommer 3 bilder till från Nantes, dessa är det bättre bildkvalité på :)

 


Nantes, Frankrike

Tjo tjo!
Nu kommer lite bilder från Nantes i går i Frankrike. Bildkvalitén är inte så bra. Så jag ska försöka hitta lite bättre bilder senare :)

 


Reden

Hej! Reden. jag hittade texten på den på svenska. =)
Hallå 
Du står i min dörr 
Det är ingen annan här 
Förutom du och jag 
Okej 
Kom då först in 
Resten går av sig själv 
I rum 483 

Här inne är det aldrig riktigt dag 
Ljuset kommer från minibaren 
Och imorgon blir det inte heller ljust här 
Välkommen till hotellet 

Vi ville bara prata 
Och nu ligger du här 
Och jag ligger bredvid 
Prata, prata 

Kom här 
Vi blir inte störda 
Det har jag redan klargjort 
Don't disturb 
Sak samma 
Var vi är imorgon 
Nu är världen här inne 
Lägg dig här igen 

Jag lyssnar på dig, ser ditt ansikte 
Dina läppar öppnar sig 
Prata långsamt snälla, inte för fort 
Välkommen till hotellet 

Vi ville bara prata 
Och nu ligger du här 
Och jag ligger bredvid 
Prata, prata 
Prata, prata 

Larm utanför dörren 
Hela världen anropar 
Alla sliter i mig 
Jag vill inte med någon förutom dig 
Prata, prataaa 

Vi ville bara prata 
Och nu ligger du här 
Och jag ligger bredvid 
Prata, prata 
Vi ville bara prata 
Och nu ligger du här 
Och jag ligger bredvid 
Prata, prata 
Prata, prata 
Prata, prata 
Prata, prata 
Prata, prata 
Prata, prata

Söta Animeringar

&Hej! Hitta så himla söta animeringar =) Adressen till dom flesta animeringarna var: www.tokio-hotel.musicblogg.se
lt;img class="image" src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1072359/images/2010/21706266_f4b8b40c260d1_79600875.gif" alt="" /> Ha ha                         XD
Toms Mage
Ha ha kolla på Gustavs ansikte.
ha ha

Söta Tomi<3

Hittade en kul animering på Tom när killarna kör paintball :P Tom är så söt så att det nästan är brottsligt ju! <33

 


Uhm Tom...?

Hmmm.....? Trevligt XD
Ha ha

Gustavs Tatueringar

Hej! Gustav har 3 tatueringar. Iallafall som jag har hittat bilder på :D
Jag hittade tyvärr inga bilder på Gustavs fallande stjärna =(

Devilish

Hej! Ni vet kanske att innan tokio hotel hette tokio hotel så hette dom Devilish. Men vet ni vad Devilish betyder?, jo Djävulsk. Jah hitta lite bilder medans dom var Devilisch/ Djävulsk :)
'
/ Kramar

Regenbogen award

Igår var killarna med på Regenbogen award i Tyskland. Här kommer några bilder :)

 


Bilderna från Lyon

Här kommer äntligen bilderna från Lyon! Jag har väntat hela dagen. Men nu kommer de ;)

 


Bill och Tom som vampyrer

Hitta coola bilder på Bill och Tom som vampyrer......... Själv gillar jag inte twilight och New moon och alla dom filmerna men om Tom och Bill skulle vara med skulle jag vara ett väldigt stort fan ;D
En gullig bild på Georg också

Inga bilder från Lyon än

Jag har inte hittat några bilder eller videos från konserten i Lyon i Frankrike än. Men jag har hittat en bild på de som campade utanför arenan.

 

 

Jag uppdaterar när jag hittar mer.

Tokio Hotel ett emoband?

Haha! Bästa klippet på länge. Det har gått så långt att FN tvingas besluta!
Titta här för att få veta mer!

Tokio Hotel in Asia!!

Tokio Hotel kommer att spela för först gången i Asien! De kommer att spela i maj (1:e), det kommer att vara en del av konserten "Everybody connect to Tokio Hotel". De kommer att spela i Malaysia.

Tänk att få spela i paradiset^^


Konsert inställd!

Konserten i Nice i Frankrike är inställd p.g.a "tekniska problem". Men som tur är kan de som köpt biljetter gå på en av de andra konserterna i Frankrike, för de biljetterna gäller på de andra konserterna också :)

 


Welcome to humanoid city Lille 2010.03.17

Igår var Tokio Hotel i Lille i Frankrike och här kommer bilderna ;)

 


Glitter

Hitta jättefina glittriga bilder. Tack www.jennylovestom.blogg.se för det =) Så ska visa dom =)
Den har jag gjort =) Det rosa i hörnet så ska det stå: Bill kaulitz
Den här bilden fick jag som ett pris för att jag ställde en fråga =)
Älskar den här bilden alla har så ovanliga uttryck =)
Ha det så bra

Tokio hotel grabbarna - Liten format

Hej! Så irriterad på datan där uppe just nu alltså! Gjorde precis så himla långt inlägg men så gick det inte att visas längre=( Men här kommer det, jag skriver om hela =)
Hej! Hittade lite söta bilder på Tom, Bill, Georg och Gustav.
Vi börjar med Tom.
Inte så många men söta :D
Sen Bill
Bill och Tom. Vad gulliga
Och sen Gustav
Jag hittade tyvärr bara en blid =(
Och Georg
Hitta tyvärr bara en bild på Georg också =(
Men tänk er det till:
Det är en stor förändring det ha ha.

Video från Prag

Tjohoo!
Idag har min uppdatering varit lite låg. Detta beror på att jag håller på att förbereda mej för mitt utvecklingssamtal i skolan. Det kan hända att jag inte kommer att blogga så mycket den närmsta tiden p.g.a. allt skoljobb. Men jag ska försöka uppdatera så fort jag har tid ;)

 

Här kommer en video från Prag :)


Glöm inte...

Hej! Glöm inte att stödja Tom kaulitz:D För han slog den där ##### kvinnan/ flickan / TANTEN he he.
Och om ni inte vet varför så läs det här(ni kan läsa det ändå om ni har eller vet vad om ni vill) =)

Polisen i Hamburg har nyligen inlett en utredning mot 19-åringen Tom Kaulitz från tonårsbandet Tokio Hotel som misstänks ha slagit en 21-årig kvinnlig beundrare hårt i huvudet.

Enligt den tyska tidningen Der Bild skall Tokio Hotel-gitarristen ha slagit kvinnan i ansiktet vid en bensinstation i Tyskland. Det hela skall ha börjat med att den 21-åriga kvinnan såg Kalitz som satt i sin bil, en Audi R8, och bad om tillåtelse om att få fotografera honom.

Tidningen Der Bild skriver att filmen från bensinstationens övervakningskameror visar hur Kaulitz rullar ned sidorutan och kastar en cigarett efter 21-åriga kvinnan. Den 21-åriga kvinnan plockar upp cigaretten och släcker den mot bilens sidoruta varpå Tom Kaulitz kliver ur bilen och slår henne hårt i huvudet.

Enligt tidningen skall den 21-åriga kvinnan, utöver ett blåöga, vara oskadd.

 

 


Partytime

Hej!:D Min blogginläggning kommer vara låg idag för min pappa fyller år :D Så PARTYTIME ha ha






Skål







ha ha JIPPi, se på Bills smink ha ha





Welcome to humanoid city Prag 2010.03.15

Här kommer även bilderna från konserten i Tjeckien. Enjoy!

 


I Tjeckien

Hello! Anledningen till att jag inte bloggat idag var att jag har varit iväg och fixat pass, sedan hade snälla Lars gjort pannkakor. Men nu är jag här igen och tänker bjuda på några bilder :P

 


Georg listing fakta

Hej, förlåt för jag inte uppdatera nånting igår. Men idag så ska jag göra det :D Och det blir Georg- fakta :D
5 saker om Georg listing

- Hans hatämne i skolan var TYSKA och matte
-Hans vädertecken är vädur
-Georgs efternamn på tyska är moritz hagen
- Georg är född i Halle
- Hans mottto lyder: Det ändrats egentligen varje dag
- Hans favoritämne i skolan var: Det var psokologi















Fiiin blomma :D

Inte så mycket men nåt :D
/ Kram

Lodz i Polen

Igår hade TH en konsert i Lodz i Polen. Det sägs att Bill har ramlat igen när han kastat ut vatten i publiken. Men jag vet inte riktigt om jag tror på det. Videon som jag såg kände jag igen och tror att jag har sett den innan.

 

 

Någon hade tydligen kastat upp en t-shirt på Toms gitarr, han hade då kastat ut den i publiken igen.

Nylon TV

Jag vet att bilderna är gamla, men här är dom ändå.

 


14 mars

Hejsan!
Jag hoppas att ni gillar ändringarna jag har gjort i bloggen. Jag kommer att ändra lite mer under dagen. Men först ska jag baka bullar med min mamma ;D

Så otroligt söta

Hej!... Hitta så himla söta bilder på Bill o Tom...














......Åhhhh gud vad söta/ underbara.


En till bild som också e söt :D

Nåååå    Hmmmmmm ha ha



Utanför hotellet 10/3 2010

/ kramizar

Roligt fakta

Hej, hittade roligt fakta om Tom och bill ;D
Roligt fakta om Tom

Fullständigt namn: Tom kaulitz- trumper

Tatueringar: han är rädd att få en XD
- Han älskar våfflor         
Tom tycker att Nicole sherzinger är kär i han.
han tänker sig som "playboy" i bandet
Han är inte precis ett sportfan men han brukar spela basket ibland
Han förlorade sin oskuld som 12 år =O
Toms favoritpogram är: Girls of the playboy manision XD
- Tom är dödligt rädd för hajar
han tycker inte om orörd natur.........insekter



Roligt fakta om Bill


- Bill har alltid med sig en nalle på tokio hotel konserter XD gulligt
- Bill gillar att sy


Det var inte så mycket fakta på Bill men jag har ju skrivit tidigare ganska "mycket" fakta om han :D




XD


Mina favoritbilder- mera

Hej! Här kommer lite MER av mina favoritbilder. Jag kommer säkert lägga upp massor av fler fevoritbilder i "framtiden" det finns så många söta på dom. ( Bill, Tom, Gustav o Georg ) :D
Min absoluta favoritbild ha ha. (just nu;D)
ha ha
Det fick bli bara på Bill och Tom idag :D

Tyska- Vem vill bli miljonär?

Hej! Tycker den här är så himla bra/rolig ha ha.
Vem var Arnold schwarzenegger tvungen att döda i 1984"s terminator?

a. Sarah Connor     b. Yvonne Catterfeld           c. Nena           d. Bill kaulitz









Tokio Hotel om svenska melodifestivalen

Hej igen!

 

Jag hittade en roligt klipp på när Tokio Hotel blir intervjuade av Aftonbladet innan konserten i Globen. Hahah, så typiskt Tom att dra upp det om tjejerna i Timoteij :P

 


Ny konsert!

Nu är det bestämt att Tokio Hotel kommer att ha en till konsert på sin Welcome to Humanoid city turné. De kommer att spela i Belgrad i Serbien. Den konserten som skulle vara i Zagreb i Kroatien har blivit  inställd, så den i Serbien kommer vara istället för den i Kroatien.

Bild tagen av mej i Göteborg

Zoom into me

Det kanske kommer lite sent, men här är i alla fall Zoom into me från konserten i Helsinki i Finland :D

 


TH hälsar!

Här kommer en hälsning från Tokio Hotel till de Polska fansen :)

 

 


I Polen

De här bilderna är tagna i Polen. Snart är det dags!

 


Snart konsert i Polen!

Hej! Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, det beror på att jag inte varit hemma. Men jag kom hem igår kväll så nu slänger jag in ett inlägg ;)

 

Som ni kanske redan vet så ska inte Tokio Hotel ha sin nästa konsert förrän i morgon. De har fått lite extra välförtjänt ledigt^^ Konserten kommer att vara i Lodz i Polen. Killarna har redan kommit dit. De ska tydligen på på hotellet Qubus.

 


Intervju

Tja! Här kommer en till intervju.

- The motto of Rock in Rio is 'For a better world'. What would you do to make the world a better place?
- Bill: That is a really difficult question and it can't be answered with only one sentence.There's always a lot of things that can be done to make the world better. A festival like this is a good first step and participating in it as musicians too.

 

- How was yesterday's concert in Barcelona?
- Bill: We are verey pleased with our spanish fans. Last night we played there and it was a beautiful concert. We have a very good feeling with our spanish fans.

 

- Have you ever been afraid of reaching success at such a young age?
- Tom: There are things that happen to us that we still can't believe, like been able to perform at Rock in Rio. It's true that we're having success, we know we've had a lot of luck and sometimes we've needed time to assume all this. 

- Are you always dressed up like that?

- Tom: We'd love to be able to always dress like this, but what happens is that we can't anymore. When we went to school we did dress like this because it's our style, but now it would be a little uncomfortable to go outside like this because everybody would recognise us.

 

-How are you feeling after the operation? Have you noticed any change in your voice?
-Bill: No, and I'm really happy. Now finally I can say that everything is like before, which was the aim of the operation. It is true that it was a specially low time in our career and also personally i was deeply touched. The worst was that we we're very sorry for all our fans for all the concerts we had to cancell. A vocalist is always afraid of being operated(?) on the voice, but fortunately, now i can say I'm fully recovered.

 

- Yesterday a concert in Barcelona, today in Madrid, tomorrow in Lisboa...How do you keep up with such an intense pace?
-Bill: Good, cause we are addicted to work, we've been nearly 3 years, almost without stopping. 
We only rest for two weeks a year, but it's what we wanted, what we like. 
-Tom: We arrange our agenda, we decide when and where we perform...no one decides it for us. Obviously, there's times when you think you can't take it anymore, there's days when we are in 3 different citys and sometimes you don't even know where you get up...but it's something that fills us.

 

-What do you think of the fan phenomena that follows you? Are you aware that one day this may be over?
ze: 13px; padding: 0px; margin: 0px; border: 0px initial initial;">-Bill: Yes, of course, but you have to know that we also started as a small group and only 4 or 5 persons would go to watch us perform, so we know what is like not having success, that's why we appreciate what we have. Bad times can always arrive, like in every job,  but we hope this lasts for a long time.

 

-Do you know the Jonas Brothers?
-Tom: Yes,we've heard of them, specially when we went to the US, were they are very famous. 
-Bill: Now they're starting to be famous in Europe. And that is something that we have in common with them, cause we are starting in the US. Musically we don't know them very well.

 

- You guys are rich, single, famous...Do you have any whises left?
-Bill: (I can´t see what is written there)...a lot because success hooks you, it's like a drug, you always want more, more concerts, more tours...and you want to do better each time. And about being single, it has to be clear, that we are all single. (laughs)

 

- So, is it not true then that Bill is with a spanish girl?
-Bill: No, It's no true, I've been 3 years alone now. There are so many things said about us which aren't true...like that we are 'little multimillionaires'. 

Translation: EdurneTH@thus





Så gullig bild på Bill :D



Hoppas ni har det så bra/ kramizas och massa andra saker




Interview

hej! Ett tips: Om ni e mid någon och har tråkigt knäck en äggula och rulla runt den i handen då ;D. ha ha. Här kommer en intervju.

Starpulse: How are you guys liking Los Angeles?

 

Bill Kaulitz: Oh, it's great. I think the weather is actually really cool. In Germany, it's really cold right now, so it's good to be here.

 

I was in Germany a couple months ago and went to Berlin for five days and thought it was great.

 

BK: Oh, you liked it, yeah?

 

Absolutely. Are you guys from around there? Do you ever hang out in Berlin?

 

BK: No, most of the time we are in Hamburg; that's where we have most of our studios. So, yeah, we spend most of our time in Hamburg when we're in Germany.

 

I've been listening to the new album, "Humanoid," lately and like it a lot. It differs from your first English-version album, "Scream" - is that something you were doing on purpose, or did it just work out that way?

 

BK: You know, I think it just happened in the studio. The first English record was like a 'Best Of' from our first two German albums ["Schrei" (2005) and "Zimmer 483" (2007)] and we just translated everything. We weren't sure what the new album would be like, and originally we planned to do something new - something fresh. We decided to go to the studio for one year and we produced and wrote songs and wanted to be creative. The goal was to try things out. We have a lot of different versions from every song, and ["Humanoid"] is more electronic than the other records. There was nothing planned. It was just something different.

 

Was there a concept behind the album?

 

BK: No, not really a concept. It just happened in the studio. I think the most important thing is that we had time to produce and write. Maybe the record company hates us now because they expected the record half a year earlier. For us, it was more important to have the time. And like I said, we needed one year to produce this record. I think in the future it will also be like that, so we have enough time to produce and write.

 

Tokio Hotel pictures

Image © Interscope

 

Is that something the band prides itself on - not listening to exactly what the studio wants? It's just whatever comes naturally?

 

BK: Yeah, I think that's important, so we have no record company that is talking to us about our music - that is something we hate, when other people want to talk about that. I think it's important that you do your stuff and you like it. We don't think about other people. We just do our stuff, and when we're happy with that, we know it's going to be good.

 

Tom Kaulitz: I think if you love [the music], then other people can love it.

 

After looking at some fan sites, it sounds like Tokio Hotel loves performing and being on stage. What do you guys like about that so much?

 

BK: I think that it's something hot - like music and being on stage - that's why we do all of this. You know, I think the promotion stuff and photos shoots and interviews, that's just a part of it. But the most important thing for us is to really be on stage and to make music.

 

TK: The energy and the reaction of the fans, and having our own production and our own stage, and being on the road for months - that's what's great.

 

Bill, I like the look you have going on. Do you think Adam Lambert is trying to copy you?

 

BK: I don't know, I'm not sure. I haven't seen older pictures of him. [Haha]

 

Do you know who he is?

 

BK: Yeah, I know who he is. People have told me about that. We have that same show ["American Idol"] in Germany. I don't know how he looked before, so I don't know if he stole my look. Maybe he's just wearing makeup all the time like me. I started to wear makeup when I was - I think - 12 years old, so I don't know what his background is.

 

Do you have an inspiration behind the look?

 

BK: I really love vampires, so it started with a Halloween party and I went to it as a vampire. After that, I started wearing makeup and polish my nails and everything.

 

Are you excited for the new "Twilight" movie?

 

BK: Yeah. I saw the first one and it was really good. So I want to see the new one as well.

 

Have you ever heard of the TV show "True Blood"?

 

BK: Yeah, I heard about it, but I've never seen it. I think it's not out in Europe.

 

You should check it out.

 

BK: OK, cool.

 

Tokio Hotel Bill Kaulitz

Image © Insidefoto / PR Photos


My girlfriend is always telling me I need to use more hair product. Do you have any advice?

 

BK: [Haha] I just use one bottle of hairspray every day.

 

Wow. A full bottle?

 

BK: Yes, every day is a different kind. So I don't have like [a] company or anything [to recommend].

 

Will Tokio Hotel be touring in the U.S. anytime soon?

 

BK: We hope so. We just scheduled our European tour, and so we'll be doing that for 2010 and it'll be huge. We go to a lot of countries, and we hope that after the European tour we come to the U.S. We really want to.

 

Do you have a favorite place to perform in the U.S. - a favorite city?

 

BK: I really like all of the huge cities, so I really love New York and L.A. - and Chicago was great and San Francisco. I think all of the huge cities are incredible.

 

Do you guys have a few bands that you really loved when you were growing up, someone who has inspired your music?

 

BK: I think everyone listened to different music, and it's really hard for us to pick one band. For me, I've never had like one role model or something, but I listened toDavid Bowie and the Stereophonics. And at the moment, I really like Kings of Leon. They're really different and I really like their music.

 

Anything else going on with the new album release?

 

BK: No, I think we're just focusing on the tour now. And the record is working very well in every country, and we're really proud of it. Right now, it's a really important and exciting time for us because we've been working for such a long time on this record and put so much into it. We're proud that everyone likes it so much. Now we're focused on the life process and the tour.

 

What English-version album are you guys most proud of?

 

BK: That's really hard to say. I think we like all of our albums - they're all great - but at the moment I think we're really happy with the new one.

 

Congrats on the new album and good luck with the tour.

 

BK: OK, thank you very much

 

Everyone: Goodbye!

 

Source


Bakom scenen

Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag, men NU kommer ett inlägg :D. Bakom scenerna med TOKIO HOTEL. :D.
Och sen en gullig bild på Bill och Georg.:D
Och sen en bild på Gustav när han hade varit med om bilolyckan.
Och sen en bild på coola Tom.

100310

Många har trott att den andra konserten i Ryssland (Moskva) också kommer att ställas in, men det kommer den inte.
Ikväll kör de på som vanligt ;)

 


Konserten blev inställd!

Hej! Hittade en bild på scenen i St. Petersburg. Man släppte in alla fans, och förbandet hade börjat spela, men sedan fick man veta att konserten blivit inställd.
Jag är inte helt säker, men jag har hört att arrangörerna sagt att någon i bandet blivit sjuk, men även att arrangörerna inte betalat den summan som de kommit överens om med bandet.

 

Ni som ska gå på konserten i Moskva behöver inte oroa er, den är inte inställd än ;)

 

Uppdatering: Konserten blev inställd ändå. Det var samma anledning som i St. Petersburg. Kontraktet bröts av arrangörerna.

 


Bill och Tom som dockor

Hej! karl sa att Bill också hade dött idag :S. ha ha. Men jag skulle jätte gärna vilja ha Bill och Tom dockor, och Gustav och Georg. Men jag hittade lite bilder på Tom och Bill docker iallafall.

Bilder

Hej! Internet är fortfarande väldigt konstigt. Men det kommer tillbaks då och då. I går så stukade jag handen också. Inte direkt min turdag^^ :P

 

Jag tänkte i alla fall slänga in några bilder.

 

Till den som kommenterade om deras musikstil: De spelar inte emo, och om du lyssnar på deras texter förstår du. T.ex. i Schrei sjunger de att man ska vara sej själv och strunta i vad andra säger och tycker om en, i Spring nicht sjunger de att man inte ska ge upp för att det kommer att lösa sej. Hoppas att du fick svar på din fråga :)


Bra ritat!

Hej! Jag gillar att rita och tokio hotel så här får ni bra teckningar som jag hitta som är snygga. MEN det är inte jag som rita dom =( ha ha
Det var några men dom var snygga =) Vilken tyckte ni var snyggast? Jag tycker typ 2 :D /

Bra dag :s

Hej! Idag så var jag i skolan och då så sa en kille till mig som går i klassen.
Karl: Du vendela, du vet väl att den där Tom i tokio hotel har dött?!
Jag: Lägg av du vill bara skrämma upp mig det går inte det skulle ju stått i tidningen då!
Karl: JO JAG LOVAR! Dom visade det i bolibompa...
Jag: Ofta Bolibompa visar sånt ändå när nån dör.
Karl: Ok da jag satsar 100 kr på det!
Jag: Visst(vi tummar på det)men du vet väl att dom är på turne nu?
Karl: Men han dog i en bilolycka med sin mamma
jag: Ah visst(visar en förvirrad min) Hans mamma är ju hemma i hamburg/magdumburg nu!(jag bara gissar för att å karl erkänna)
karl: Men dom har ju dött så...
Jag: HAN HAR INTE DÖTT!!!!!!!!!!!!!!
Så Karl är skyldig mig 105 kr nu. 100= Han ljög om tom, 5= jag sprang runt kulle på skolgården med bara mina vantar på fötterna..........
En död kille. HA HA skoja. Skulle fett mycket börja gråta om han dog! Men det konstiga är att Karl har ännu inte sagt att det INTE är sant =(
/ kramisar

Welcome to humanoid city Helsinki 2010.07.03

Nu kommer äntligen lite info från min sida, jag har ju inte något internet hemma, just nu sitter jag i skolan.

 

Här kommer några bilder från Helsinki i går.


Bilder :S :D

Hej, jag har inget speciellt om att skriva om just nu så här kommer lite blandade bilder:D.
ha ha
Jag bara älskar den här bilden! Kolla på Tom, ha ha,
ha ha
Undra vad han fick......                            

Tom kaulitz smile

Hej. Tom är så himla söt när han ler......
sååååååååå ni fick lite bilder :D. /

Intervju- Tokio hotel


What are Gustav and Georg doing, while Bill is sick at home? Exclusive in BRAVO are the TokioHotel-Guys talking!
Singer Bill (18) survived the vocal chord surgery good. At the moment, he’s doing exercises, to get his voice fit.Brother Tom (18) is by his side, cares him healthy. But what are doing Gustav and Georg? BRAVO asked …

BRAVO: How do you feel in the current situation?
GEORG: At the moment I only hope that Bill will soon feel better and that he will be fit soon. I’m really glad, that the surgery went well and that the whole healing process is so great! We’re all good things and want to accelerate after Bill’s voice rehab.
GUSTAV: Yes, the worries about Bill prevail. That must be a horror time for him and I admire how brave he is. Otherwise, it’s quite good because we have holiday …
BRAVO: Where are you and what are you doing at the “mandatory break” – how do you kille the time?
GUSTAV: I’m with my family and clear every day my room (smiles). I meet old friends and take this opportunity to do all those things, whereto the time is missing for me.
GEORG: I’m also with my family and let myself cosset. I had recently birthday and there were obviously many family-parties. It’s really great, because I finally saw all again. The best gift was of course the message that Bill’s surgery went well and that he is now getting better! That was a real facilitation.
BRAVO: Are you bored sometimes even withouth this big turbulence?
GEORG: The first days, I only watched TV and spent my time in the bed. And to be honest, I wasn’t bored. But now, slowly the slab is falling down on my head and I could start again. I miss our fans, the concerts and all around it.
GUSTAV: It’s the same by me, even though the silence feels good. The tour ran really great and yes it is just cool, playing drums every evening for the fans! I’m happy when it goes on again, soon.
BRAVO: Who do you meet? Did you even have had time to meet a gi rl?
GEORG: I could see my whole family since a long time. Otherwise, I’ve met a lot of old friends and was sometimes out, to drink something - and I can tell you, I’ve seen quite a lot of cute girls (laughs).
GUSTAV: I meet many old friends for whom I haven’t had that much time in the past. Now, I also have the possibility, to have time to keep old contacts alive! But I haven’t had time for girls till now - and for women you need time (laughs).
BRAVO: How are you in contact with Bill? Are you writing SMS?
GUSTAV: For Sure, every day. I want to know, how he feels. Especially at the beginning, there wasn’t more then just SMS. And as he was fit after his surgery, we were visiting him of course.
GEORG: Exactly. But in the first time, he needed a lot of silence and he wasn’t allowed to laugh. And I haven’t had spent one day with bill, where he didn’t laughed about me. I better have protected (smiles). I can’t wait to hear his voice - it’s already weird. Tom plays the perfect nurse and spoils his “little” brother.
BRAVO: Did you care a lot of Bill and the future of Tokio Hotel?
GEORG: For sure I made myself worries! And, of course, I’m also conscious, what will happen when Bill can never sing again. But I believe, that we four will find all the time a way to continue to make music. But mercifully is Bill on the way of improvement and soon everything will continue as before.
GUSTAV: At the first moment yes, but after we heard, that the surgery went good, I was directly calm down and optimistic.
BRAVO: Do you have fear, that something like this will happen again?
GUSTAV: For sure we hope, that this was an one-time thing.
GEORG: Yes, and we hope, that this will never happen again – above all for Bill.
BRAVO: What are your plans for the next time, in which Bill is at the voice-rehab?
GEORG: I will visit Bill in the next few days and want to help him with his voice-rehab (smiles). Otherwise, I will enjoy the last days with the family and also enjoy the “hotel mama” till the last day.
GUSTAV: It’s also awesome for us, to be cared, even though we are not sick. The only thing that probably will change, is, that Bill will talk to us non-braked on the phone. And that’s what we’re really waiting for!
kram

Internet igen "/

Det verkar som om internetet kommer att vara nere idag också, ibland fungerar det och ibland inte.

Jag har fortfarande inte hittat bilder från konserterna i Sverige. Ville bara slänga in en hälsning innan internet sluta fungera helt och hållet.

Förlåt!

Förlåt! Jag är verkligen jätte ledsen att jag inte kunnat blogga mer idag som jag lovat. Vårt internet krånglade idag igen. Så jag har varit utan internet hela dagen.
Ska försöka att blogga mer i morgon, bara internet fungerar ;)

Funny interview

Buzznet: What is the stupidest couple costume?

Tom: (laughing) Milli Vanilli...

Buzznet: What is your scariest Halloween memory?

Bill: There was a Halloween party in an old, empty house - like a ruin - close to a train station. And that was really scary!

Buzznet: What is the best costume you had as a kid?

Gustav: I actually never got dressed up for Halloween.
Georg: I always liked to go as a pirate.
Bill: Vampire ...
Tom: (laughing) Executioner and porn star.

Buzznet: If you're too old to trick-or-treat what do you recommend doing on Halloween?

Tom: Just go to a really great party and get lost ...

Buzznet: What will you be doing on Halloween this year?

Bill: We will be in flight back home.

Buzznet: What is the best movie to watch on Halloween?

Tokio Hotel: "Saw IV"

Buzznet: If this Halloween turns into a Zombie Apocalypse, how would you survive?

Tom: We'll do it like Will Smith in "I Am Legend". 


Föresten förlåt för dålig uppdatering. Jag har sett avatar med ella (kompis) idag som var lång.



Kramisar


060310

Hej! Jag ville bara säga att jag inte kan lägga ut bilderna jag tog igår. Kameran är hos mamma och jag har åkt till pappa.
Jag uppdaterar lite senare, för nu ska jag snart åka iväg :)

Sista idag

Hej! Jag vill bara säga att jag håller på att göra mej i ordning och ska snart åka till Göteborg och se på konserten där.
Så jag kommer inte blogga mer idag. Ha det så bra så ses vi i morgon ;)

Robert Pattinson gillar tokio hotel

Det är tydligen många som gillar tokio hotel. Som lady gaga, sen tror jag att det var en i KISS och sen ROBERT PATTINSON........
" actor rober pattinson granted an interview and said at tokio hotel are great and the best option for the moive soundtrack" new moon". In a interview with american magazine has shown that the actor is a fan of the band tokio hotel. What do you think of the twilight soundtrack? Robert: The soundtrack of the film is very good, paromore are very talanged. Who would you like to soundtrack of the next? Robert: I like the band tokio hotel, have a good sound and lyrecis, which a appropriate to the film.
a certian song? Robert: One song I like and reminds me of the film rescute me!"
Förresten jag råkade klicka på den där knappen förut så det här är den hela intervjun ;D.
/ kramizar

Bills tatueringar

Tja/hej! Här kommer lite bilder på Bills tatueringar.






















och sen en söt bild på han




/ Kramizas 


Bilder från Oslo

Jag har inte hittat så många bilder från Oslo, men här är några.

 


Tom

Hej. Jag hitta en bild som jag blev helt CHOCKAD av och har typ stirrat på den i typ en kvart. Det är Tom i en annan frisyr.  OBS: Stirra inte på den för länge man får bara ont i ögonen av det =(. ha ha. /

Gulliga bilder

Hej! Här kommer söta bilder.

Welcome to humanoid city Oslo 2010.03.03

Nu har jag hittat fyra videor från Oslo igår. Bilder kommer senare, för först ska jag iväg ;)

 

 

 

 

 

 


Tokio hotel stalkern talar ut

I början på månaden polisanmälde den franska kvinnan Perrine 21, för Tom kaulitz 20, för att slagit henne i ansiktet.
Hon säger att han slog henne på en bensinstation när hon hade bett sin stora idol om en autograf.
Tokios hotel maneger David Jost har tidigare  beskrivit Perrine och hennes väninnor som ett gång  galningar, som förföljer bandet.
Som första tidning i världen Bild har Bild pratat med Perrine, och hon talar för dom andra 4 tjejerna, som de alla kallar sig Les Afghanes on tour. Under de senaste halvåret har perrine tillsammans med Noemia 20, Aurore och Georgian 21 förföljt tokio hotel överallt. Perrine har gått så långt så hon har flyttat från Paris till Hamburg där hon har hittat ett hotell nära där  Bill och Tom kaulitz bostad.
- Vi är inte stalkers vi är bara fans som älskar doms musik och texter, säger Perrine till Bild.
- Vi förföljer dom inte, vi vill bara veta vad dom gör och hur dom har det hela tiden. Det är det enda som intresserar oss. Det är det som skiljer oss från andra fans, därför vi vill se tokio hotel. Ju mer konsärer desto mer lyckligar vi blir, säger Perrine till Bild.
Perrine slår sig också ifrån anklagerserna om att förföljt Bills och Toms mamma.
- Det var hon som attackerade oss med en pet-flaska säger Perrine.

Bill kaulitz med i bilolycka

Tokio hotel stjärnan var med i förra veckan med i en allvarlig bilolycka på motorvägen Autobahn berättar tidningen bild. På väg till MTV-galan den 5 november i Berlin så ska 20-åriga sångaren ha förlorat kontrollen över sin nya Audi Q9. Bilen kraschade in i mitträcket och sedan studsade in i sidoräcket, och uppges vara totaldemolerad. Lyckligtvis skadades ingen person vid olyckan, och bara några timmar efter olyckan så stog Bill på scen när tokio hotel uppträde som pris för bästa grupp.
- Det är ett mirakel att inget hände Bill, säger bandets producent och manager David Jost.









AWW

" The best Birthday present I ever got was ten minuts after I was born" - Tom kaulitz
förstår vad presenten var? Jo det var Bill kaulitz
Vad sött <333/ kramisar


Vem är snyggast? xD

Haha, hittade en rolig bild.

 

Vem är snyggast?^^ xD

Bill Kaulitz eller Lady gaga?

 

Själv måste jag säga att jag tycker att Lady gaga är extremt ful på denna bilden xD

Men jag ska vara ärlig, Bill hade varit snyggast även om han klätt sej annorlunda ;)

 


Lisette pratar med TH

 

Kille: God eftermiddag, Bill.
Bill: Hej.
Kille: Hej.
Bill: Hej hur mår du? Tom sitter här brevid mig, också Gustav och Georg.
Kille: Okej. Wow, det är ännu bättre killer. Snälla hälsa ett av era största fans. Här är Lissette.
Lisette: Hej.
Bill & Tom & Georg: Hej/hallå
Kille: Lissette, du har 2-3 minuter på dig att prata med killarna från Tokio Hotel. Så berätta eller fråga dem vad du än vill.
Lisette: Okej, först vill jag tacka för konsertern i Rotterdam. Det var min första…
Bill: Var det din första konsert?
Lisette: Ja.
Bill: Åh, och gillade du det?
Lisette: Ja.
Bill & Tom: Tack så mycket!
Bill: Ja, vi var väldigt nervösa men, ja vi är defnitift väldigt glada…
Lisette: Och vad tycker du om de Holländska fansen?
Bill: Jag menar vi hörde det framför arenan och de väntade och det är bar så bra. Så de är verkligen stödjande och energiska.
Tom: Och de holländksa fansen är också väldigt snygga.
Lisette: Tack. Och jag har en annan fråga: Vilken är er favoritmat?
Bill: Åh, min favoritmat… Generellt är det väldigt ohälsosamt så vi äter mycket pizza och pasta och sånt och mycket sötsaker… Jag tror inte, nej inga grönsaker, det är inte det bästa… men det är gott.
Lisette: Tom, har du skaffat en flickvän?
Tom: Haha, nej inte ännu.
Lisette: Okej, ehm… Åh, jag tänker här…
Kille: Du kan inte tro att han fortfarande är singel va?
Lisette: *skrattar*
Kille: Tja, Lisette du har 30 sekunder kvar, den enda tiden du kan fråga de vad du vill. Nu.
Lisette: Ehm, vad gör ni på er fritid?
Bill: Ehm, jag tror vi bara kollar TV och DVD:er, och vi sover mycket. Vi sover hela dagarna och kollar DVD:er och slappar.
Tom: Jag tror vi alla kommer spela Poker ikväll.
Georg: Ja, klädpoker.
Bill: Ja, kanske.
Gustav: Tacksam.
Lisette: Ehm…
Kille: Lisette, Lisette. Jag är ledsen men detta var din tid. Det var den sista frågan du kunde fråga killarna. Men om jag har rätt så har i killar något speciellt åt henne? Vad är det ni har?
Bill: Vi har en signerad CD till henne. Så de kommer skicka den till dig och den är signerad av alla.
Lisette: Åh, tack så mycket. Det är riktigt snällt.
Kille: Det är väldigt bra.
Lisette: Jag älskar er så mycket.
Bill: Tack så mycket. Jag hoppas vi ses snart, någonstans.
Lisette: Okej.
Kille: Okej, tack så mycket. Lycka till i Hamburg och vi hörs snart.
Tom: Hejdå.
Lisette: Hejdå.

 

Gud vad avundsjuk jag är på Lissette^^ hihi :P


Fortsättning av: FACTS of BILL KAULITZ

Hej här kommer fortsättningen.( jag skrev visst att det var jag,men men)=)

- Bill hatar broccoli, choklad och potatis. En gån när han åt broccoli så spydde han efteråt. (stackars Bill)
- Bill sover i bara sina " underwear". (kalsonger).
-Han gillar inte tjejer som biter på naglarna, men när han är nervös så gör han det själv.
-Han är rädd för insekter. Speciellt spindlar.
-På en av nåns konsert så skulle Bill gå in på herr toaletten men en vakt sa att han inte fick gå in där för vakten trodde att han var en flicka.( ha ha o_O)
-När Bill gör en sång är han med Tom så Tom kan spela den för honom.
-Bill vill inte sjunga före kl:08 för innan tror han inte att hans röst har vaknat än.
- Om någon säger till Bill att några av hans fan är tokiga så tänker han det på flera dagar.(så sött)
-Han och Tom delade rum när dom var mindre.
-När Bill var 6 år så tog han hand om en kanin men den rymde. (oj)
-Bill är mycket närmare till sin mamma(Simone) än Tom är.
-När bill var liten så ville han vara en trollkarl.
-Bill har en: T-mobil Sidenkick II.
-Bill vill inte att hans flickvän ska vara längre än han är.
-Bill älskar skrikande fans på konserär. ( YEAH ).
- Hans farmor/mormor kallar han mecky
-Bill gillar att segla.
-Han får skuldkänslor efter one-night stand.
-Han gillar inte när fans klär sig som honom. (Det fatta jag inte så mycket för i en intervju sa han att han tyckte det var coolt när fans härmade honom).......
-Han spenderar hans pengar snabbt.
-han vill inte igentligen gifta sig men om han gör det vill han ha en "klassiskt2 bröllop.
-Hands favoritdjur är apa. ( det är Toms favoritdjur också).
- Han vill hellre ha en tjej med en stor rumpa en stora " breast".

/ kram 


Vendela skrev förra inlägget(jag glömde att skriva det) ;P


Jätte bra blogg!

hej! Om ni gillar bloggar som handlar om tokio hotel och som är jättebra så kan ni fåadressen till en blogg jag bara ÄLSKAR den är min absoluta favorit av andra bloggar också.
ADRESS: www.kaulitzlovers.blogg.se
Hejdå







Bilderna från Copenhagen

Här kommer också bilderna från Danmark. Ska verkligen försöka blogga mer i morgon. Men på torsdag kan det bli sämre, för jag ska till optikern. På fredag kommer jag inte att blogga alls, för då ska jag på konserten!! ♥

 

 

 

 

 

 


Welcome to humanoid city Copenhagen 2010.03.01

Förlåt för att jag inte bloggat idag. Jag har varit upptagen med skolarbeten hela dagen. Usch! Men så är det när man börjar skolan igen "/

 

Här kommer några videor från Danmark igår.

 


FACTS of BILL KAULITZ

Did you know that........

-Bill glömmer ibland att borsta tänderna på kvällen
-Bill är rädd för att Tom och han ska ha ett stort bråk och aldrig prata med varandra igen
- Bill´s hårsprays märke är Kyrell
-Bills favorit eyeliner ät maybeline
-Bill visslar när han duschar
-BILL är allergisk mot äpplen
-Bills favoritfärg är orange
-Han hatar hans föttter
-Han hatar när fans gråter på konserer
-Bill skulle sova till klockan 6 om han kunde
-Han skriver och så med höger hand.

jag skriver mer av det här imorgon

KRAMISER


I Love

Hej! Här kommer lite rörande snygga bilder på tokio hotel./vendela Förresten den gröna tyckte jag bara att den var snygg;D

Hihi

Jag har inte så mycket att göra just nu, så nu kommer några roliga bilder :P

 

"Jag har sagt det och säger det igen, jag är INGEN galen kanin"

 

"Aahaha, han leker fortfarande med barbie!!!!"

 

"Bill tänker: Gud vilken ful ögonskygga hon har på sej i kväll.
Tjejen tänker: Le och se snygg ut nu, Bill Kaulitz spanar in dej, tihihi"

 

Jag har inte världens bästa humor, men jag är trött, och då skrattar jag åt allt xD

Bilderna från Hamburg

Här kommer bilderna från Hamburg igår.

 


Walk of fame

"John Partow, Leader of the König-Pilsener-ARENA, Tokio Hotel, presented the ARENA Walk of Fame. In their shows in 2006, 2007 and 2010 33,600 tickets were sold just for their appearances in the König-Pilsener-ARENA in Oberhausen. To mark the start of their current "Humanoid" tour in Germany, the successful band from Magdeburg received on Friday before their appearance in Oberhausen, the special award. 

Almost 13,000 enthusiastic fans in Oberhausen celebrated George, Gustav, Tom and Bill in her first concert in Germany and rocked to the new hits "Automatic", "Zoom" or "Humanoid" and the catchy tunes) of her career starts ( "Through the Monsoon". 

The König-Pilsener-ARENA in Oberhausen, honors the most popular contemporary artists, drawing the most successful national and international names from show business with ARENA "Walk of Fame for"! Prerequisite for inclusion in the Walk of Fame "is that the personalities outstanding achievements in the König-Pilsener-ARENA celebrated. The stars from the fields of pop, rock, folk, pop and entertainment will be immortalized with a star engraved in granite on the ARENA Plaza. 

The ARENA "Walk of Fame runs directly from the ticket offices of the ARENA plaza to the main entrance of the König-Pilsener-ARENA. Many artists including Paul McCartney, David Copperfield, Santana, Kylie Minogue, Joe Cocker, P! NK have been there already immortalized"

 

Grattis killar!

Intervju- Tokio hotel

Hej! Här kommer en intervju.
Vem i bandet skulle......
Råna en bank:
Bill: Det skulle vi alla göra! Ha ha det stora bankklubben.
Få nobelpriset:
Georg: Om det skulle vara nobelpriset i tålamod så skulle det definitivt vara jag.
Bill: Fast om det skulle vara nobelpriset i sexighet skulle det vara jag.
Bränna middagen i ugnen:
Tom: Det skulle vi alla göra! Vi kan verkligen inte laga mat.
Bill: Nej verkligen inte. Vi kan inte ens steka ett ägg...
Gifta sig med Brittny:
Alla: Jag!
Bill: Fast om det skulle innebära att man skulle ha sex med henne också skulle ingen vilja det.
Regissa en skräckfilm:
Bill: Jag!Jag älskar vampyrer så jag skulle definitivt ha talang för det.
Försvinna iväg med en cirkus:
Georg: Det tror jag Gustav skulle göra
Bill: Fast om bara tittat på kläderna skulle det vara jag.
Tror ni på kärlek vif första ögonkastet?:
Bill: Yes! Defentivt men med den enda sanna kärleken ska man vara försiktig med, den är verkligen svår att hitta. Många har det tur, andra inte. Den sanna kärleken tror jag bara man hittar den en gång. Många är tillsammans och så men den sanna kärleken finns det bara en av.
Tom: Jag tror inte alls på det.
Georg: Kanske......
Gustav:Jag vet inte. Man kan ju först ta det lugnt och sen se vad som händer med förhållandet.
Jag ska bara skriva att den här delen som kommer tycker jag Tom är jätte rolig !!!!!
Romantik a"la Tokio hotel:

Beskriv det perfekta dejten:
Bill: Jag är inte precis det rätta personen att fråga, jag gillar sånna situationer när man bara träffar på någon och inte planerat någonting.
Georg: Jag gillar när man tar bilen och kör ut i skogen.
Tom: På ett hotellrum vart som helst.
Vad är det mest romantiska ni har gjort för en tjej?
Georg: Jag tog en tjej och körde ut till skogen just.
Bill: Jag har planerat en picknick för en tjej en gång..
Tom: Jag har väntat med att ha sex!                                        HA HA
Tycker ni om tända ljus och sånt?
Tom: Blommor går väll an....Men jag vill mest ha det mörkt.
Ha ha.  / kramisar

Visste ni att Bill kaulitz har en percing?

Visste ni att Bill kaulitz Hade en percing i högra bröst vårtan? Det visste inte jag, jag trodde det var Tom som hade det. Jag vet i allafall att Bill hade en percing i ögonbrynet ha ha. /Kram

Gustav!!!!!!

Hej! Tänkte skriva något om Gustav också! :D..... Så här kommer lite info.
Namn: Gustav klaus wolfgang schäfer
Smaknamn: Juschtel ( Undra hur man uttalar det?)
Födelsedatum: 8 september 1988 i magdumburg, Tyskland
Syskon: En storasyster
längd: ca 170 cm
Ögonfärg: brun
Gustav har en tatuering av vingar på skuldbladen, stjärnskott på högra armen och ett citat av Nine inch Nails- låten "Hurt" På sin högra vad som lyder på engelska: " What have I become , my sweetest friend. Everyone I knows in always go to the end. And you could have it all. My empire of dirt. I will let you down. I will make you hurt. If I could start agin. A milleons miles away.

/ Kram 


RSS 2.0