Från Malaysia

Här är en video från presskonferensen i Malaysia!



BRAVO - artikel

Så blir du cool och självsäker!

Stress på skolan? Problem med gänget? Bill och Tom från Tokio Hotel visar hur du kan lösa dina problem...

Ingen är perfekt!

Ogillar du någonting med dej själv? Har du t.o.m. komplex pågrund av det? Det är vad supertvillingarna råder dej: "Var inte för hård mot dej själv. Ingen är perfekt, Tänk på det. Din look och karaktär kommer att ändras några gånger", sa Tom. Det betyder: att om du nu är en väldigt blyg person, kommer det kanske se annorlunda ut om några år. "Om personer inte respekterar dej pågrund av dina kläder, inse, det finns mer än dyra designer-kläder", sa Bill. "Tidigare sydde jag mej egna coola kläder från secound-hand-kläder. Var kreaktiva!"

Leta efter liksinnade människor!

Det är tufft att vara ensam. Du behöver människor som stöttar dej.
Bill: "Pågrund av att vi är tvillingar, så har vi alltid fördelen att inte vara ensamma. Ensamma, skulle vi bara vara hälften så självsäkra". För de, som inte har en tvilling, leta efter en allierad. "Det är alltid en som har samma problem. Du är aldrig ensam". Men du behöver ingen armé.
Bill: "Det är alltid bättre att ha en eller två bästa vänner, som stöttar dej, än tjugo som kanske pratar illa om dej. Om ingenting inte fungerar, be om hjälp av dina föräldrar eller lärare".

Strunta i hatare!

För att vara en outsider, är det inte så illa!
Tom: Vi har alltid varit annorlunda! Bara pågrund av våra utseenden! Det var därför många ogillade oss på skolan! Så vad, vi gillade också bara några få människor! Men vi insåg snart att det bara var en bra sak! För vi älskade att vara annorlunda". Med detta i åtanke, var det mycket lättare för tvillingarna! "Strunta i vad det andra tycker! Vem bryr sej... det ändrar inget i ditt liv! Det viktigaste är att du är i fred med dej själv! Du har fel att skilja dej från mängden? Vi gillade det", sa Bill.

Du kan också göra någonting!

Upptäck dina talanger! "Alla kan göra något speciellt! Det i dej! Även om det är något handgjort, du kan göra musik eller så är du kreaktiv. Även de mest vardagliga sakerna kan vara speciella", råder Bill. "Om du har hittat din talang, var stolt, visa och sprid dom! För du kan ju kanske göra detta till något bra senare! Precis som vi! Vi började väldigt tidigt med att göra musik, vi tränade mycket, vi spelade gig ofta - och en dag fungerade det. Du kan också göra det!"

Var oberoende!

Du kommer att bli extra stark, om du lär dej så tidigt som möjligt att stå på egna ben. "Vi har försökt att ta beslut själva! När vi var nykomlingar, människorna i musik branchen tyckte inte att de trodde sina öron! För redan vid 15 års ålder hade vi en egen åsikt - och kom till toppen", sa Tom. "Men börja på ett litet sätt! Vi ville, t.ex., inte ha några presenter på jul eller på våra födelsedagar - men hellre pengar! För Tom och mej var det viktigt att betala för oss själva! Så att vi kunde dela och bestämma när vi köpte kläder eller använde våra mobiler. Vi har aldrig heller haft mycket fickpengar. Det var ungefär 30 euro i månaden!"

MTV World Stage live in Malaysia

Vet ni var Tokio Hotel ska vara idag? Jo på MTV World Stage live in Malaysia! Tokio Hotel, Wonder Girls, Katy Perry och Bunkface är artisterna som kommer att uppträda. Det startar 18:00 malaysisk tid och 00:00 tysk tid i "Sunway Lagoon Surf Beach" i Kuala Lumpur.

Läs mer



Påminelse

Ni glömmer väl inte att mejla mej om ni vill blogga här på Stur tillsammans med mej?

[email protected]

Singfest i Singapore

Nu är det inte många dagar kvar innan Tokio Hotel ska till Singapore igen! De ska uppträda på "Singfest outdoor festival" i Singapore den 3e augusti. Man ska tydligen få njuta av deras underbara musik i hela 90 minuter. Gud vad avundsjuk jag blev på alla som ska gå ;)



Bills skratt

Någon mer än jag som bara älskar Bills skratt (och Toms leende)?


Bill med Toms ansikte

Någon mer än jag som tycker att denna bilden är sjukt läskig?! Det är Bill, fast med Toms ansikte (och öra xD)



Från Gbg

Jag har inte laddat upp mina bilder från konserten jag var på i mars. Så här kommer en av dom xD



Blogga med mej!

Internet här hos pappa är så att man bara får sufra ett visst antal timmar eller liknande i månaden, så i slutet av månaden brukar den tiden gå ut. Och det är precis vad det har gjort nu! När tiden är ute så stryps hastigheten ner och så blir det jätte segt! Det är jätte irriterande "/

Jag undrar om det finns någon där ute som skulle vara intresserad av att blogga här på Stur tillsammans med mej? Jag skulle behöva den hjälpen, dels pga mitt begränsande internet och att jag är ganska upptagen. Och i och med att jag börjar 8an nu (det är lite mindre än en månad kvar nu va?) så kommer skolan ta upp ganska mycket av min tid.

Så om det är två som bloggar här på Stur så blir uppdateringen bättre! Så om du skulle vara intresserad så mejla mej på [email protected]

Tack! :D

Slänger in en gammal bild ;)


Stur gör comeback!

Hej igen!

Vet inte om ni hann att läsa det, men jag raderade det inlägget jag skrev för ca. 2 timmar sedan. Anledningen är att jag ändrade mej lite, jag har bloggat på flera andra bloggar innan och sedan lagt det åt sidan. Men nu tänker jag faktiskt ge Stur en chans till.

Tack för alla kommentarer! Tack! Det uppskattas verkligen :D

Nu är jag back on track igen i alla fall :)

RSS 2.0