Oj Oj

hej. här kommer lite bilder från 25 /2 2010 utanför tokio hotels hotell. Dom är i Bryssel, Beligen där.Och sen måste jag bara skriva den här korta intervjun.
Nån: Jag har läst i en frans tidning att ni skulle göra något inom filminustrin...
Band: wtf/face ser förvånade ut
Nån:Är det sant?Det stog att det skulle vara en porrfilm?
Band: alla pekar på Tom.
Tom:Ja jag har planerat att göra en film, men inte pratat med någon om det än
Nån: Bara du Tom?
Tom: Ja dom andra är för fega för det
georg:ja
Tom: Och vi har inte hittat några andra skådespelare som vill spela med dom, så det är ett annat problem.

´NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEj!!!!!!!!!!! Hoppas det här inte är sant! Jag vill verkligen inte att Tom eller nån annan i bandet är med i en porrfilm! Dom kan ju göra filmer men inte porr? Men det e ju inte jag som bestämmer =( ha ah. Men det var ju kanske så.........mm

 


Georg listing

hej! Jag har mest skrivit om bill och Tom kaulitz och haft mest bilder på dom, så nu kommer lite bilder på Georg. Och sen den här snygga.ha ha. Jag försökte göra/rita georg........ Vad ska man säga? Man kan ju inte klaga på min talang?????!!!!!!!! Det var på bild jag måla han ha ha.

En saga...

Tom kaulitz-HI! Every body and welcome to Tom and Bill kaulit"s storytime....... Storyn"s name is: Every body loves Tom kaulitz! Bill-Now! It was not that story! Bill- Storyn"s name is: A day with Tom and Bill kaulitz! Tom- What ever. Bill- ok lisin now. Först so sleep I and Tom like every body.Bill- Oh look! It"s me! Tom- Yeah we see that. And sen we eat frukost.Tom- I like to make a show with glas. Bill- And we practise to songs after that and that is funny! Georg and Gustav brukar be with then.Tom- YEAH !!!! Bill- We............eh...... brukar have a interview always very funny.......Tom- Yeah it"s very funny, funny, funny yeah. Tom- And then we brukar have a consert or we playkanske inte så många he he Bill- I LIKE TO SING ON A CONSERT! tom- Yeah we now that bill. Bill- And then we maybe gonna eat or do something. After that we.......Tom- We are with girls!Bill- YOU are with girls. Tom- yeah yeah. And efter that so ....... we going to bed i think:SBill- Yes! It was vår day. Bye Bye see you laterVendis- Den här kom jag på alldeles själv ha ha. Det fick bli nåra svenska ord för dom kunde jag inte i sånna fall he he /

Snart i Sverige!

Idag har jag inte bloggat så mycket för att jag har varit på dop. Men nu är jag hemma igen ;) I går (27/2) så hade killarna ledigt ,ingen konsert. Men i kväll kör de igång igen. Då är de i Hamburg i Tyskland.

 

Nu är det bara 3 konserter kvar tills de kommer till Sverige! Jag ska åka och se den som är i Göteborg. Jag tycker faktiskt lite synd om min mamma, hon gillar inte Tokio Hotel så mycket och så ska hon med på konserten plus att vi har ståplatser^^
Men det ska bli kul att få tillbringa lite ensam tid med henne. Slippa min lillebror :P Visst var detta den bästa födelsedagspresent man kan få? ;)

 


Kaulitz tvillingarna- Vi tog droger!

Tokio hotel stjärnorna talar ut om doms vilda tånor.

Frontmännen i bandet  tokio hotel , Bill och Tom kaulitz avslöjar för tidningen Gala att dom experimerade med droger i unga tånor....

- Vi har testat och börjat i ganska tidig ålder. När vi var tretton så var våra kompisar lite äldre än oss och vi brukade hänga med dom på stan. Det brukade sluta med att vi var uttråkade och supade oss fulla eller rökte gräs eller tog piller. Säger Tom.
Kaulitz tvillingarna fyllde nyss 20 år och är numera unga vuxna män.Och Bill betonar att den gamla konstiga tånoren är nu över:

-Det är över med det nu! På scenen så måste man självdisiplin för att kunna ge 100 procent på scenen och inte kunna bryta ihop allt på grund av all stress.
Tom instämmer:

-Vi festar sällan men när vi festar så festar vi ordentligt.

 



Toms blogg

Vill bara påminna er, ni har väl inte glömt att Tom Kaulitz har sin egen blogg på Tokio Hotels hemsida?

 

Ni hittar den här.

 


Bilderna från Oberhausen

Här kommer bilderna.

 


Welcome to humanoid city Oberhausen 2010.02.26

Hejsan!

 

Nu kommer några videor från gårdagen i Oberhausen i Tyskland. Enjoy ;)

 

 

Bilder kommer snart.


Suck=(

Hej.Suck, Jag måste lära mig blogga klokt ärligt talat. =(. Om ni ser ett inlägg utan namn så är det säkert jag som har gjort det. =(  Jag måste också lära mig hur man sätter in videor he he / kram jag bjuder på den medan ha ha


Mina favoritbilder

kkanske inte så många he he

Lite söta bilder

Förlåt för att uppdateringen har varit så låg under dagen från min sida. Jag har haft mycket att göra eftersom vi renoverar köket.
Men vi är nästan helt färdiga nu, så förhoppningsvis kommer det att bli bättre i morgon.

 

Här kommer lite söta bilder som plåster på såren ;)

 

Som ni kanske har märkt har jag skapat en ny kategori (Welcome to humanoid city). I den kategorin kommer jag och Vendela samla info och bilder om deras turné.


hoppsan

hej jag ska bara skriva att jag har inte lärt mig hur jag kan få nåt på plats en så det blir huller om buller kanske lite knasigt men så stavar jag mycket fdl också. Ha Ha jag skoja det ska vara fel inte fdl det va med vilja ha ha.

Godnatt allihopa


HA HA

Hejsan bara för att jag är så glad kommer jag göra ett inlägg till jag har ju inte heller gjort många he he. Så här kommer lite " roliga "" hahiga""skrattfulla"/vedel jag  bilder!!!!!!!!!

Bill kaulitz intervju om kärlek

Hejsan! Jag glömde att skriva att det var jag ( Vendela) som skrev om att lady gaga gillade tokio hotel men nu vet ni att det var jag.=). Men här kommer en liten intervju med Bill kaulitz om en intervju om KÄRLEEEEEEK!!!!!ha ha. Och förresten Bill säger ju att han är 16 där i intervjun men han är ju 20 så för 2 år sedan var det här.
BRAVO: Hur exakt länge har du varit singel?
Bill: Sedan 2,5 år jag är ensam.
BRAVO:Det betyder att du var 14 år när du var med din senaste flickvän?
Bill: Exakt jag var ihop med henne i 1,2 år jag var verkligen kär i henne.
BRAVO:Varför har ni skiljas?
Bill:Jag vet inte längre vi gled isär,men jag har aldrig skiljas från mina väninnor i gräl. Vi hade fortfarande kontakt och stannade som vänner.
BRAVO:Hur många flickvänner hade du?
Bill: 5 ! Den första gången jag var kär i en flicka var i 4:an och flickan var äldre.
BRAVO:Hur känner du dig?när du är kär?
Bill:Det är det bästa som kan hända när man har känslor för en annan människa. Där efter är jag totalt förvirrad och kan inte konsentrera mig på något annat.
BRAVO:Ovh vill du bli kär idag?
Bill:Ja jag vill verkligen bli kär idag! Denna känsla är super nice, och det skulle vara fantastiskt om jag fick den här känslan igen. Men jag är inte ledsen alls. jag hade så tur under de senaste åren, men det finns också fördelar med att vara singel. Man kan prata med folk utan avensjuka,du behöver inte motivera och man kan prata me folk gratis.
BRAVO:Har du hals(kysst) någon under de senaste åren?
Bill:Nee. Bara med vän pussar som -välmommen. Ingen med passion.
BRAVO:Känner du aldrig dig ensam?
Bill:Ja det finns sånna stunder. När vi är på resa på kvällen kan man känna sig lite ensam.Det är en del av vårt liv. I sånna stunder så skulle det vara kul med en tjej vid min sida. Visst har jag Tom,Georg,Gustav och min familj vid min sida men man kan endå känna sig ensam.
BRAVO:Och vad gör ni imot det?
Bill: Sover(flinar)Det hjälper alltid.
Bra? Och om ni undrar varför jag inte sätter in bilder så är det för jag inte har lärt mig=( Jag kan bara sätta in bilder som redan har varit i bloggen
Gud! Jag kunde visst det JIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIII hi hi


Lady gaga gillar Tokio Hotel!!!

Hej! Visste nu att Lady gaga gillar tokio hotel? Det visste inte jag men NU vet jag det ha ha. Tycker det är så fantastiskt coolt faktiskt =).
Lady gaga är ett stort fan av tokio hotel och är stolt över det! Sångerskan intervjuad av Nem stars medger att mellan hennes favoritband så är det tokio hotel, hon säger att hon älskar doms musikstil, doms stil, doms (Bills) smink och den mystiska sidan bakom bandet...... På frågan om kändisar gillar tokio hotel så svarar hon att det är sant, det är coolare att säga att vi inte gillar dom...."jag skäms inte att säga att tokio hotel och jonas brothers är band som revolitionerar musikinustrin. de skapar hysteri bland sina fans det är fantastiskt att se deras reaktion....eller hur?" . Efter cinema Bizzare kommer vi att se tokio hotel i en av hennes shower?           Jag hittade det här på en hemsida som jag tycker är jättebra jag ger henne som har översatt det här lite "beröm". Hemsidan är www.nogg.se
tror jag om ni säger att den hemsidan inte funkar så skicka ett mail till mig och felicia då. =).


Welcome to humanoid city Bryssel 2010.02.25

Förlåt för dålig uppdatering. Men mitt internet har varit dåligt både igår kväll och i morse. Men det är bättre nu. Här kommer i alla fall bilderna från killarnas show igår i Bryssel.

 



Bill och Tom som små

Jag vet att bilderna är gamla, men jag förstår att man inte kunde se skillnad på dom när dom var mindre^^

 

 

Någon mer än jag som tycker att dom var jätte söta när dom var mindre?

 

 


Ny singel!

Jag har fått veta att Tokio Hotel kommer att släppa en ny singel:

 

Dark side of the sun/ Sonnensystem

 

De blir deras tredje singel från albumet Humanoid.

 


Nya bloggare

För er som inte har förstått så är det så att jag och en tjej som heter Vendela har tagit över denna bloggen, men de gamla blogginläggen är kvar. Så om ni undrar något över de inläggen får ni mejla Hanna ([email protected]) som hade bloggen innan.

 

Jag uppdaterar lite senare igen. Ikväll har Tokio Hotel sin tredje show i Bryssel. Lycka till killar! :D


Tokio hotel intervju

VI´HAR HÖRT ATT NI HAR GALNA FANS:

Bill: Tokio hotel fans, Tokio hotel liver hela livet med oss. Vi reser runt i så många länder och de följer med och sover utanför konsertplatserna, jag tror det är 3 månader innan vi kommer arenan. Det är bara galet!
Tom: De skriver kilometlånga fanbrev och har designande bilar. Tokio hotel bilar.....
Bill: Och så var det en tjej som rymde hemifrån, jag tror det var 6 månader.
Tom: I ett halvår ja.
Bill: Och det var bara helt galet, hon ville så gärna träffa oss, och vi träffade henne på en flygplats.
Tom: Ja en flygplats ja.
Bill: Men vi träffade henne typ bara i 10 sekunder eller nåt.
Tom: YEAH (skrattar)
Bill: Ja det var en speciell present, det var typ en stjärna...
Tom: ja vi har en stjärna.
Bill:En stjärna kallad Tokio Hotel ja.

ER STIL HAR KALLAT MYCKET UPPMÄRKSAMHET:

Bill.
För mig, så var det första gången jag hade smink på ett halloween party. Jag gick på det här partyt som en vampyr och jag tror jag var tio år och efteråt sa jag " Ok jag gillar det ". Sedan så började jag använda smink och färga håret när jag skulle till skolan varje dag. Om du tittar på gamla bilder och se att Georg var ful då och han är ful nu.
tom: Det är en frächs look.

HUR ÄR DET ATT VARA BRÖDER I ETT BAND?

Bill: Jag tycker det är normalt eftersom vi alltid är tillsammans.
Tom:Ja, alltid samma vänner, alltis samma intressen ja.
Bill:Och vi började göra musik tillsammans.
Tom:J
Bill: Och i början så hade bara jag en keyboard för vi hade ingen basist eller trummis och jag spelar inget instrument. Jag var alltid för lat för det.
Tom: Bill behöver mig för att vara ärlig.
Bill: Och Tom behöver mig så........


Hoppas ni gillade det


Bilderna Från Rotterdam

Här kommer bilderna från Rotterdam igår:

 

 

Klicka på bilderna för större versioner


Rotterdam, Welcome to Humanoid city

I går var Tokio Hotel i Rotterdam och hade sin andra show på sin turné. Här kommer en video på när de framför Noise, World behind my wall och Humanoid på tyska. Bilder kommer senare.

 



Spellistorna

Ni har säkert hört talas om att de inte kommer att spela samma låtar på deras turné. De kommer att spela de tyska versionerna i länderna runt Tyskland men de kommer att spela de engelska versionerna i t.ex. Sverige, Finland, Danmark och Norge. Här kommer spellistan:

 

Tyska:
Komm
Menschen suchen Menschen
Ich Brech aus
Kampf der Liebe
Lass Uns Laufen
Hey You
Alien (Tyska)
Übers ende der Welt
Humanoid (Tyska)
Geisterfahrer
Dogs Unleashed
Träumer
In your shadow
Automatisch
Screamin'
Sonnensystem
Zoom
Durch den Monsun
Für immer jetzt

 

Engelska:
Noice
Human Connect To Human
Break Away
Pain Of Love
World Behind My Wall
Hey You
Alien (Engelska)
Ready Set Go
Humanoid (Tyska)
Phantomrider
Dogs Unleashed
Love and Death
In your Shadow
Automatic
Screamin'
Dark Side of the Sun
Zoom Into Me
Monsoon
Forever now

 

Så nu är det bara att sätta sej och plugga ;)

 


Turnén börjar i Luxemburg

Som många vet så började Tokio Hotels turné "Welcome to Humanoid city" den 22 februari (för två dagar sedan).
De började i Luxemburg.

 

 

Stackars Bill halkade "/

 

Jag tycker att dom outfits han har haft på sej har varit riktigt coola. Dom är designade av tvillingarna Dean och Dan Caten.
Vad tycker ni?

 

 

 


Der letzte tag

Heeej!
Eftersom jag inte riktigt har tid med bloggen som jag sa förut så ska Felicia och Vendela få ta över Stur!
Jag tror att det kommer att bli riktigt bra!
Vad tycker ni?




Ha det så bra!
Kram Hanna!
:)<3

Wenn dieser tag der letzte ist
Bitte sag es mir noch nicht
Und wenn du bleibst dann sterbe ich
Noch nicht - Noch nicht

Wenn dieser tag der letzte ist
Bitte sag es mir noch nicht
Wenn das das ende für uns ist
Sag's nich'- Noch nich'
... Das ist der letzte tag

Maldiverna bilder <3


Hej!

Bill och Tom är ju på Maldiverna och nu har det kommit otroligt fina bilder!



Gulliga <3

Kolla mer <<här>>
Bild källa därifrån.
:D

Bill & Tom på Maldiverna

Bill och Tom tar semester på Maldiverna,
hoppas dem har det bra där i värmen!
Tråkigt att dem alltid ska vara förföljda av paparazzis.


Söta dem är i cyklop^.^


(Klicka)

<3

Ich veiß nicht!

Hej!
På sistone har jag inte alls haft tid för bloggen och blivit väldigt dålig på att uppdatera.
Jag har funderat och jag tror inte att jag kommer skriva mer nu.

Finns det någon person som skulle vilja ta över bloggen?

Jag skulle bli jätteglad om någon ville ta över den och om någon vill göra det så är det bara att skicka ett mejl!
Till: [email protected]

Ha det så jätte bra allihopa och ta hand om er! :)<3


Bill & Tom på semester  just nu :)<3














RSS 2.0