video <3


Kolla på förra videosarna dem är så bra<3<3<3och roliga<3

Öronont och lite till<3



<3<3Bill<3Tom<3<3

Reden/Black/Don't Jump

Hejsan allihopa:)
Jag har fastnat på typ tre olika th låtar i se sådär två veckor och det börjar bli lite jobbigt, jag har dem på hjärnan HELA tiden. När jag äter, när jag skriver, när jag läser, ja i stort sett hela tiden, men man kan ju aldrig få för mycket av tokio hotel<3
Dem låtarna jag har fastnat på är reden, black och don't jump, snygg blandning... haha ;D
Nu ska jag göra min engelska läxa och lite annat.

Ha det bäst!<3



Why Freiheit '89?

 
^  Ooh jag stör mig på intervjuaren! Vad taskig han är!!


BACKSTAGE


<3

Videos

Vad heter du?Hanna "Hannis".
När upptäckte du Tokio Hotel? Jag tyckte att deras musik var bra. Mina kompisar gillar också Tokio Hotel också så vi började lyssna tillsammans.
Hur gammal var du då? Jag var 14 år.
Hur gammal är du nu? 15 år.
Intressen? Musik, fotografering, riding och Tokio Hotel! <3<3

Här var TH Devilish<3



1000 Meere


Söta lilla Bill<3



Th<3´Th<3Th<3

Fler videos =)

 

 



ååh! Jag vill också gå på signering!
<3


Roliga videosar på TH!





haha =)

My Hotel

Hej!
Nu sitter jag i skolan och skriver, datan är heltrög!
Jag längtar till  Tokio Hotel ska släppa nytt album! Det sägs att det släpps i september och att Tokio Hotel har samarbetat ,ed nya låtskrivare! Från början var det meningen att albumet skulle släppas i april men det har blivit försenat, dels på grund av att Tom slog ett fan. Tom kanske måste sitta i fängelse i 5 år för det, Tokio Hotel -skivan kommar kanske bli ännu mer försenat då. Hoppas Tom att inte måste sitta i fängelse!! :(
Jag har hört att albumet kommer att heta My Hotel. =)

bill.jpg Bill Kaulitz image by AshlyA7X

Hur Tom gör sina mackor



Haha, ketchup istället för smör men det kanske är gott! <3<3

Bill signering


Tänk att få det där leendet av Bill! <3<3<3 Åh!

Georg!!!

Grattis till Georg Listing i Tokio Hotel (såklart) som har namnsdag idag. Hoppas han får en riktigt härlig dag!!!


Tokio Hotel som Devilish

Den här videon är inspelad när gänget var små. Dem är ganska busiga. <3<3<3


En favorit & STÖDJ TOM från 5 års fängelse!


Stödj Tom från 5 års fängelse för att ha slagit en stalkers! Skriv på namninsamlingen!
http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3247 

----------------------------------------------------------------------------------------
Den här videon är verkligen rolig!

 

Om Tom måste sitta i fängelse i 5 år, vad händer med Tokio Hotel då??
De kan väl inte fortsätta turnera med bara tre medlemmar??
;(   ;(  ;(  ;(  :(   :(  :(  :(  ;(   ;(  ;(  ;(  :(   :(  :(  :(   ;(   ;(  ;(  ;(  :(   :(  :(  :(  ;(   ;(  ;(  ;(  :(   :(  :(  :(   ;(   ;(  ;(  ;(  :(   :(  :(  :(

  tom37.jpg Tom Kaulitz image by o1tokiohotellove1o  THRITZ_7316STAFL.jpg tom kaulitz hot kenna image by freehugs2207 
TOM KAULITZ    <3

STÖDJ TOM!

Tom kan riskera att få hela 5 års fängelse för att han misshandla ett fan, eller en stalker rättare sagt! Hon och tre till av hennes vänner har förföljt tokio hotel i hela 6 månader och hotat deras vänner och familjer. Tom blev så arg så han gick och slog till henne i ansiktet när hon kom fram och släckte en glödande cigarett mot hans bilruta.
Snälla, skriv på den här namninsamlingen om att han inte ska få fängelse och stödj honom, snälla <3 

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3247


Bara för skoj

 



Okej, jag skrattade mycket när jag såg den här..den är väldigt roligt gjord<3<3<3<3

 

INTERVJU<3

JAG TÄNKTE SLÄNGA IN EN TILL INTERVJU MED TOKIO HOTEL<3

Kristyn
: Skulle ni vilja vara så vänliga att berätta lite om bandets bakgrund för våra läsare. Hur började ni inom musiken? Hur träffades ni?

Tom: Bill och jag har hållit på med musik sen vi var små. Min styvpappa, som själv spelar i ett rockband och driver en egen musikskola, gav mig en gitarr och jag började så smått försöka spela. (skrattar) Jag var ganska säker på att de snyggaste kvinnorna faller för gitarrister - så det var meningen att det skulle bli instrumentet för mig.

Bill: Jag har alltid velat sjunga och började med det när jag var 6. Jag skrev min första sång när jag omkring 9.

Gustav: När helst jag hörde musik började jag trumma med mina fingrar, jag gjorde det hela tiden. När jag fyllt 6 började jag ta lektioner och fick mitt första trumset.

Georg: Jag var omkring 12. Några av mina vänner ville starta ett band och de var på jakt efter en basist. Jag tyckte att det var ganska coolt och det är anledningen till varför jag började spela bas.

Tom: Tidigt började Bill och jag spela liveshower. Det var bara vi två - jag spelade gitarr och Bill sjöng och spelade keyboard. En kväll spelade vi på en klubb som heter Gröninger Bad där Georg och Gustav, som kände varandra från musikskolan, satt i publiken.

Georg (Skrattar): Det var uppenbart att de två killarna behövde lite hjälp, så vi snackade med dem efter spelningen.

Tom (Skrattar): Jaså, egentligen tiggde och bad de oss att bli med i bandet - det var så vi kom samman.

Kristyn: Jag läser att Scream är er första skiva inspelad på engelska. Var det svårt att spela in en övergångskiva? Vilka svårigheter mötte ni?

Bill: Våra texter är verkligen viktiga för oss och vi vill att alla ska få möjligheten att förstå dem. När många människor från olika länder började lyssna på vår musik, tänkte vi att vi borde gör en engelsk version av utvalda sånger från våra två tyska skivor. Vi förväntade oss inte att folk skulle börja översätta våra texter, så vi gjorde det för dem. (Skrattar) Egentligen var det bara jobb för mig eftersom jag var den enda som gick in i studion för att spela in dem under tiden som de andra var lediga.

Alla: Ooooooohhhh!

Bill: Ja! Jag är en riktigt perfektionist. Jag ville att de skulle låta perfekt, som en som har det som modersmål. Jag ville inte låta som någon som försöker sjunga på engelska. Så det tog mig en stund men i slutänden var jag verkligen nöjd med slutresultatet.

Tom: Det blev vi alla!

Kristyn: Vilka är några av era huvudsakliga musikinfluenser?

Tom: Vi lyssnar alla på väldigt olika musik. Jag lyssnar mest på tysk hip hop. Bill gillar många olika saker som Nena, Placebo, Green Day och Coldplay. Georg gillar Oasis och Fall Out Boy och Gustav är mer inne på hårdare saker som Metallica. Vi ville alltid hitta vår egen stil, ett originellt ljud för att representera Tokio Hotel; vi ville aldrig låta som något annat band. Och eftersom vår musiksmak varierar så mycket skulle man kunna säga att Tokio Hotel ljudet är vår gemensamma platta när det kommer till musik.

Kristyn: Hur ser ni på musikens framtid och vart ser ni Tokio Hotel i den kontexten?

Tom: Det är en svår fråga och jag kan bara tala för vårt band. Vi vill bara spela shower, vara på scenen och spela så länge vi kan, förhoppningsvis för alltid. Det har alltid varit vår dröm och vi är väldigt beslutsamma om att hålla den vid liv.

Kristyn: Har ert namn någon innebörd? Hur bestämde ni er för att välja namnet Tokio Hotel?

Tom: Efter att vi skrivit på vårt skivkontrakt tänkte vi att det var dags för en nystart - vi hette Devilish innan. Vi gillar alla riktigt stora och moderna städer. Vi tycker alla att Tokyo är en av de coolaste platserna på jorden - och vi hoppas komma dit inom en snar framtid, förhoppningsvis för att uppträda!

Bill: Ja, och vi letade även efter en symbol som kunde representera våra liv från den punkten och framåt. Och på grund av att vi för det mesta bodde på hotell, verkade namnet verkligen passande.

Kristyn: Skulle ni kunna berätta lite om hur ni skriver låtar. Vad kommer först, ingivelsen, melodin, texten etc?

Tom: Det finns ingen speciell punktlista eller metod som vi använder oss av. Det beror på vem som först kommer på en ny idé. Vi arbetar tillsammans med fyra producenter, Bill skriver texterna och vi gör musiken. Allt är en stor grupprestation. Ibland kommer Bill på texten först och sen lägger vi till musiken. Vid andra tillfällen är det våra producenter som har en idé och då arbetar vi tillsammans med det. Det är olika från låt till låt.

Kristyn: Vilket har varit det bästa stället att spela live?

Georg: Det är en svår en. Vi har spelat på så många underbara arenor under de senaste två åren, det är svårt att välja en.

Tom: Just för tillfället gör vi oss redo för att påbörja vår tredje Europaturné, vilken startar nu i Mars. Att ha möjligheten att turnera genom Europa var redan helt fantastiskt, att göra det för tredjegången är bara helt otroligt. Jag är säker på att det står många häpnadsväckande arenor på tur.

Kristyn: Har ni några galna turné historier? Några galna erfarenheter av fans?

Bill: Vi gillar att referera till våra fans som väldigt, väldigt energiska. Du borde komma till en var våra shower. De är verkligen helt otroliga och högljudda - vi älskar det. De lever det här livet med oss. Och de kommer på riktigt häftiga saker. De reser med oss. Vart vi än är, är de redan där. De skickar otroligt långa brev och köper presenter till oss. En har till och med döpt en stjärna efter oss, så i yttre rymden finns det en stjärna som heter Tokio Hotel.

Gustav: Och kommer ni ihåg den där Tokio Hotel Mini Cooper? En tjej designade sin Mini Cooper i en perfekt Tokio Hotel stil. Men vi tycker inte det är galet, vi älskar det och det är riktigt coolt.

Tom: Nå, jag skulle kunna berätta historier om det där för dig, men vi skulle behöva en helt ny intervju och mycket tid - det skulle kunna ta dagar.

Kristyn: Hur ser ni på MySpace som ett sätt att skapa kontakt med fans?

Tom: Internet är verkligen viktigt och har varit betydande för oss. Det var faktiskt där som fans från andra länder upptäckte oss och blev fans. Det är så vi skapar kontakt med fans runt om i världen. Sen åker vi till deras länder, spelar shower där och möter dem för första gången i verkligheten.

Bill: Och vi vill att våra fans ska veta att vi inte har några privata konton på MySpace. Ni hittar oss bara i officiella forum. Så om någon låtsas vara en av oss, då är de falska!

Kristyn: Vad tänker ni om nedladdning av musik?

Bill: Det är ett väldigt känslomässigt och jobbigt ämne. Jag menar om det är lagliga nedladdningar och folk betalar för dem. Det är jätte bra. Men illegal nedladdning av musik är att stjäla. Om folk slutar betala för musik, kommer musiker inte kunna få möjligheten att skapa musik. Jag menar, tänk om det inte fanns musik längre? Ingen musik! Det vore fruktansvärt. Vi har alltid, redan innan vår karriär tog fart, köpt musik. Vi har aldrig haft några illegala kopior eller liknande. Vi har alltid velat ha originalen, den verkliga varan.

Kristyn: Hur är kemin inom bandet? Vad får kreativiteten att flöda?

Tom: Vi har känt varandra i snart sju år. Vi är vänner och vi kan läsa varandras humör ganska bra. Vi älskar att diskutera saker och snackar hela tiden. Men vi är också medvetna om när någon av oss behöver tid för sig själv.

Bill: När det gäller kreativiteten så kan det vara vad som helst. Något vi precis pratat om, erfarenheter, saker vi just hört talas om eller just sett - vad som än händer oss kan det sätta igång oss.

Kristyn: Vad skulle ni säga är det huvudsakliga budskapet bakom er musik? Vilket mål önskar ni uppfylla med er musik?

Bill: Det finns egentligen inget huvudsakligt budskap - varje enskild låt har sitt budskap. Och vi vill att våra fans ska identifiera sig med det, att hitta sig själva i vår musik. Jag skriver om våra liv saker som vi upplever eller saker som hänt våra vänner eller fans. De skriver ofta till oss och berättar om sina liv, det inspirerar oss också. För oss är en av de viktigaste sakerna i livet att vara fri och att få göra vad vi vill, att inte fastna i regler. Vi försöker realisera våra drömmar och att inte ge upp, att uttrycka oss oavsett vad människor kan tänkas säga. Även det hittar du i våra sånger.

Kristyn: Vad gillar ni att göra på er fritid, om ni har någon?

Alla: SOVA!

Tom: Förutom Gustav. Han är den enda i bandet som går upp riktigt tidigt på morgonen. Vi andra gillar att sova så länge som möjligt.

Bill: När jag har en ledig dag gillar jag att sova till eftermiddagen och sen gillar jag att äta och se på DVDer.

Georg: (Skrattar): Och sen somna igen.

Gustav: Jag gillar att cykla, träffa vänner och såna saker.

Bill: Ja, träffa vänner och familjer är något vi alla älskar att göra när vi har ledig tid.

Tom: För att vara ärlig, jag spenderar alla min tid i sängen, men tillskillnad från resten av gänget delar jag för det mesta min säng med en trevlig flicka.

Kristyn: Kan ni berätta något om Tokio Hotel som våra läsare inte redan vet?

Tom: (Skrattar): Visste du, att Georgs andranamn är Hagen och att hans smeknamn är Hobbit?!!

Kristyn: Känner er fria att tillägga vilket meddelande eller kommentar som helst som ni skulle vilja dela med våra läsare.

Bill: Vi vill tacka alla våra fans för att de visar ett så stort intresse för vår musik och för att de stöttar oss. Det är verkligen häpnadsväckande och vi kan knappt bärga oss tills vi får spela live och träffa er alla.



 Bästa tokio hotel<33






hörni! är det här en riktig interju?? vet inte!

Tror ni att det är en riktig intervju? Det låter faktiskt inte som TH, jag tror den är påhittad.
Det är ju också massa stavfel i den :S


BRAVO
- En av era låtar "Beichte" betyder bekännelse
Så ärligt talat, när gjorde ni senast några bekännelser ?
BILL - Aldrig någonsin, det är sånt som bara händer i filmer, men jag skulle älska att kunna erkänna allt i en kyrka någongång.
TOM - Jag skulle aldrig göra något sådant, och om jag
någonsin skulle gå till kyrkan skulle jag säga något helsjukt bara
för att chocka prästen!

BRAVO - Är ni helt ärliga, eller skulle ni kanske behöva gå till kyrkan och erkänna ett par saker?
BILL - Vi är inga änglar, men vet du någon som bara gör
bra saker? Alla gör sina misstag. Jag menar vi är ju trots allt bara
vanliga människor.

BRAVO - Tror nu på Gud?
BILL - Nej, inte precis.
TOM - Nej, inte jag heller.
GUSTAV Jag erkänner, jag tror på Gud, men jag
går inte till kyrkan, bara med min familj på Julafton.

BRAVO - Vilken är den värsta "synd" ni någonsin
har begått?
TOM - För ett tag sedan så snodde jag min låtsas-
pappas bilnycklar, Jag körde runt med mina vänner i en
Renault Clio, det var i staden där vi bor och det är inte
speciellt mycket bilar ute och kör, tyvärr förlorade jag kontrollen
och kraschade in i ett träd! Bilden blev helt bucklig!
Jag berättade aldrig det för min låtsas-pappa, han tror
fortfarande att någon körde på det . . iallafall tills idag.

BRAVO - Kände du dig inte skyldig?
TOM - Jag försökte att inte tänka på det, men det
gick inte så bra . . jag önskar att jag hade berättad för någon
så ja, ett erkännande hade vart bra!

BRAVO - Georg, har du gjort något dumt?
GEORG Ja, en gång när jag varca 8 år, så bråkade
jag med en kompis, han började att springa och jag skulle
kasta iväg en pinne efter honom. Tyvärr var jag inte tillräckligt
stark, så jag missade och träffade en Mercedes! Jag sprang
snabbt tillbaka till mitt hus och vågade knappt gå ut på flera
dagar!

BRAVO - Du då Bill?
BILL För ganska länge sedan, så var jag och en
kompis på resturant men vi hade inga pengar. Tillslut när
en kypare kom så sa jag att jag var tvungen att gå på
toaletten, jag tog alla mina saker och försvann, så jag så
rädd!

BRAVO - Du då Gustav?
GUSTAV Hmm, ja jag har nog gjort en del dumma saker
En gång var jag och min kompis totalt uttråkade, och vi hittade
en leksakshund som vi satte på toppen av en hög med tidningar.
Sen ställde vi det på någons framsidan och satte eld på leksaken!
Sen spang vi iväg och tittade på håll, en man öppnade då dörren
och började hoppa på elden som slocknade, men mannen sko
blev totalförstörd, det var kul!

BRAVO - Har ni någonsin vart i slagsmål?
TOM - Vi slåss med Bill hela tiden (skrattar)
BILL - När jag gick i fyran så var jag i slagsmål
med en kille som gick i 3an, det var ingen kul upplevelse!
Han slog ut en tand!
GEORG - För inte allför länge sedan, på en dans så
råkade jag av misstag smälla till en kille i ansiktet så att
han började gråta . .
GUSTAV - Jag slåss inte, jag tycker inte om våld
BILL - Hallå! det är inte sant! Jag hade ett slagmål
med Gustav för ett tag sedan . .

BRAVO - Vad handlade det om?
BILL - Vi höll på och fjantade oss som vanligt men
På något sätt blev det seriöst.
GUSTAV - Bill började att slå mig, men i slutet var
den han som låg på golvet! Han tittade upp på mig med
enorma ögon och sa : DET RÄCKER! När jag tillslut lät honom
gå så var han skärrad!
BILL - Ja, du ska vara försiktig med mig, jag blir
alltid skärrad, föresten jag bråkade med Georg idag.

BRAVO - Dricker ni alkohol?
GUSTAV - Jag tycker inte om det.
BILL - När någon bjuder, så jag ska erkänna att
jag självklart dricker, men jag är totalt emot droger och
skulle aldrig använda något sådant.

BRAVO - När var ni fulla för första gången?
BILL - Åh, det var den där dagen, vi firade i
Magdeburg på Fars Dag, alla killarna samlades och drack
ihop hela dagen, jag var SÅ full att jag inte ens kunde gå!
GEORG - Ja, han vinglade in i allt och alla skrattade
åt honom!
BILL Men vadå!? Det var ju du som blev så himla
romantisk och försökte pussa mig . .

BRAVO - Gömmer ni porrtidningar under sängen?
GEORG Varför skulle jag? Jag har dom längst upp
på sängbordet!
BILL - Ja, vi behöver inte gömma något.

BRAVO - Har ni sett porrfilmer?
BILL - Ja självklart, på min dator så har jag den där
med Paris Hilton, och det där filmer med Pamela Anderson
är också bra . .

BRAVO - Och era föräldrar, vet dem om det?
TOM - Jag tror alla föräldrar vet att alla ungdomar
åtminstånde 1 gång, tittar på porrfilm!

BRAVO - Har era föräldrar kommit på er i en
Pinsam situation någon gång?
TOM Min ex-flickväns föräldrar såg och kyssas, men
de visste redan att vi dejtade så det var lungt.

BRAVO - Hur många hjärtan har ni krossat?
BILL - Vi skulle aldrig göra det med mening! Men
vi vet att vissa av våra fans är ledsna för att dom inte kan
vara med oss. För ber om ursäkt, men det är så det är, vi
kan inte göra alla glada! Men vi vill verkligen inte såra
någon tjej, och jag menar det verkligen!

BRAVO - Ljuger ni mycket ?
BILL - Jag ljuger hela tiden, och jag är riktigt bra
på det också, det är inte alla som kan ljuga.
TOM - Jag ljuger också mycket.

BRAVO - När ljög ni senast?
GEORG - Jag ljög för mina föräldrar om prov i skolan
BILL - Det har jag aldrig gjort, jag visade alltid mina
prov för mamma, och jag klagade jämt på lärarna! Hon litade
på min när jag sa att jag skulle plugga mer, men jag ljög ofta
i skolan!

BRAVO - När då?
BILL - Åh, tillexempel om jag glömde bort att göra
läxor eller om jag kom försent till lektionen, jag hade aldrig
några problem att komma på ursäkter.
GUSTAV - Jag vara alltid ärlig mot mina lärare.

BRAVO - Har ni någonsin fuskat i skolan?
BILL - Ja! En gång hade Tom och jag och svårt
uppsats vi skulle lämna in, och vi kopiera allt ifrån internet!
Det vi kopierade tillhörde en tjej med superbra betyg! Vi
fick superbra betyg på uppsatsen och vi var så lyckliga!
GUSTAV - På tal om skolan så skulle det inte vara
fel att ha en het tjej som exempelvis lärare i matte . .
GEORG - Jag tycker att alla lärare borde vara 20
år gamla kurviga blondiner!

BRAVO - På tal om blondiner, eran sång Schwarz (Svart)
Vad handlar den egentligen om?
BILL - Den handlar om våra sorger, det senaste året
har vi haft många fantastiska upplevelser, succen med albumet
massa artiklar i Bravo och massa uppträdanden! - men vad är
det egentligen som väntar oss, det är bara en svart natt, vi
kan iförväg inte veta hur framtiden kommer att bli, och det är
det som den handlar om.

BRAVO - Det låter ganska hemskt, jag hoppas att
ni inte ser framtiden som totalt svart?
TOM - Nej, det är bara att år framtid inte är förut-
bestämt, vi ser alla framåt mot vad som kommer att hända.
Jag hoppas att det inte är alltför hemskt . .

BRAVO - Ni verkar inte vara några optimister?
BILL - Jag är väldigt pessimistisk, jag oroar mig för allt!
TOM - Att vara pessimistisk/negativ är inte alltid
en dålig sak, när man inte har förstora förväntningar på saker
blir man inte lika besviken iallafall något inte skulle funka!
BILL - Iallafall, så ska jag försöka att bli mer
optimistisk!
TOM - Jag också! Det gör livet lättare! Alla mina vänner
är sånna, och dom gör mig alltid glad! Det är därför jag älskar
optimistiska/vänliga människor!

BRAVO - Vad gör er riktigt arga?
GEORG - Ärligt talat, djurförsök och sådant . .
TOM - Det gör mig så ledsen, det känner verkligen
hemsk, för djurens skull. Jag skulle nog kunna tänka mig
att bli vegitarian en dag

BILL - Jag med! Djur kan inte försvara sig själva
jag frågar mig själv - Hur kan man göra så mot djur? Varför
kan de inte tänka sig in i djurens situation.
GEORG - Jag blir riktigt arg på sådana människor.

BRAVO - Finns det något som skulle göra så att
ni började hata någon?
GEORG - Om någon dödade en familjemedlem.
BILL - Om någon är elak mot dem jag älskar, det
skulle få mig att vilja döda dem som var elaka.

Tokio Hotel dåliga på bild?


Jag tycker den här bilden var riktigt fin. Fast kan Bill och Tom verkligen bli dåliga på bild? De ser aldrig fula ut när de är trötta eller nyvakna, de är alltid helt perfekta! Jag har aldrig sett en bild jag inte tycker om. <3

Zimmer 483

billyboy

Var det Georg??

Georg!?
Det var så konstigt för jag tyckte jag såg Georg på bussen idag! Självklart borde inte Georg i TH gå omkring ensam i en småstad i Sverige, men det såg EXAKT ut som honom!
Det första jag tänkte när jag såg honom var ''herregud det är Georg från TH!'' men jag kan absolut inte vara helt säker på att det är honom. Han var exakt likadan i ansiktet, samma
ögon och hårfärg men med kortare hår bara. Han hade en skinnjacka på sig också! Hmm kan det vara Georg Listing???

Georg -->

''Don't jump'' musikvideo m.m,

En av mina favoritlåtar, jättebra;

Tokio Hotel - Don't jump


Tokio Hotel - Ready, Set, Go!


Bill Kaulitz in Tokio Hotel

Den här är jätte kul :

Tom's Body Language 

gemischt Mit TH

 




Har ni hört den hä intervjun från 2007? Här är en rolig mening;

Hur är fansen?

Tom:  - De är väldigt högljudda, och vi älskar det. De kastar upp allt möjligt på scen. Godis, gosedjur och trosor - både nya och använda.

Sparar ni dem?

Tom:  - Ja, det är klart.


xD


Vill ha!:

1.       2.    
3.    


1. Det här nummret av OKEJ vill jag ha ( gammalt men ändå) ! Stor special om Tokio Hotel! :D
2. Tokio Hotel t-shirt!
3. Deras album Scream!

»plus en massa annat =)!


PS. Visste ni att Bill röstades fram till ''den mest irriterande tysken 2006'' av en tysk tvkanal? Taskigt! :(:(:(!

Slog Tom ett fan??

Det ryktas i tyska skvallertidningarna att Tom har slagit ett av hans fans i ansiktekt vid en bensinstation i Hamburg.
Den 21 åriga kvinnan hade fått syn på tom vid bensinstationen och knackat på hans bilruta och frågat om en aoutograf, men då så svarade han nej och slängde han en glödande fimp på kvinnan.
Kvinnan tog upp fimpen och släckte den mot Toms bilruta och då hade han blivit så arg så han gick ut och slog kvinnan i ansiktet så hon fick en blåtira.
Kvinnan ringde polisen, men när polisen kom till platsen så hade Tom redan hunnit åka där i från, men han slipper inte undan för det. 
Polisen ska ta in honom på förhör så han kan berätta sin version av händelsen.
FY PÅ DIG TOM!!  



Th

Den ända tanken i mitt huvud är Th, Th, Th!!! Tänk att få träffa dem och prata med dem, det är min dröm och den måste gå i uppfyllelse.

Favoriten <3

Istället för att vi Th älskare ska slippa leta runt på hela internet efter fina foton och filmer så lägger jag upp lite klipp och bilder jag tycker om. Men mest har jag stur som en samlingplats där jag samlar bilder och klipp som jag tycker om. Åh vad jag gillar Th!!! <3  <3 <3

Gut-igut!

  se filmerna i inlägget under också=)

Gibt es eine bessere als Tokio Hotel? <3 Oder ein süßer als Bill?

<3<3
Här under är fyra fina videor på Bill, (de som jag skrev som länk förut.)




 

 



Ååå<3

En av mina favvos; Don't jump! <3

Refräng;

I scream into the night for you
Don't make it true, don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you, don't jump
Don't let memories go of me and you
The world is down there out of view
Please, don't jump
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Den är så bra, jag har fastnat på den!<3<3<3
Bill sjunger den så bra.
Titta vad han är söt på bilden under<3.

thnorm.jpg Tokio Hotel image by candy4up



 

Bilder på TH





       <3


Bill ser så söt ut här..<3


Ready, Set, Go!


Söta ögonblick på Bill





Åh han är så underbar<3<3 :D

Tom i svarta dreads :)


  

BILL

Nu sitter jag och lyssnar på Spring Nicht, den är verkligen bra. När THs nya skiva kommer ska jag köpa den bums!
Här kommer en bild på Bill!

tokio hotel 1 snygg som alltid <3


TH-FILM <3

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev men jag har inte haft tid riktigt. Idag så köpte jag tokio hotels dvd Caught on camera och åhhhh vad den var rolig och bra, haha!! Bill var så söt och rolig<3 man kan köpa dvdn på Åhlens och säkert på någon annan affär också men jag köpte den iaf på Åhlens.
Dvdn kostade ehhh..209 kronor, lite dyrt kanske men det var den verkligen värd!!!<3 Caught on camera är en film för ALLA th-älskare :D

Ha det så bra!! <3


 Jätte bra dvd! :)


SWEETHEARTS<3<3<3
http://www.youtube.com/watch?v=Ss4lqmfflnE


I turnébussen


Sexy Twins-Tom and Bill Kaulitz


Les bus tours de TH nouvelle version

<3<3<3<3


RSS 2.0