TH träff i gbg

Ni kanske redan vet att det ska vara en stor TH-träff i Göteborg den 15e augusti? Här är i alla fall lite info.

Den 15 augusti 2010 är det fem år sedan vårat älskade band Tokio Hotel släppte sin första singel – Durch den Monsun! Detta vill vi fans i Göteborg fira med en enorm fan-meeting samma dag!

Klockan 13:00 kommer alla att träffas vid Linnéplatsen och sedan tillsammans ta sig till Slottsskogen. Det är planerat att alla fans tillsammans ska sjunga refrängen på Durch den Monsun, By your side & Forever now (språk bestäms där;). Detta + en liten videohälsning kommer att spelas in och skickas till bandet och postas runt på olika sidor på nätet. Viktigt att alla som filmas ger tillstånd/är bekväma med att filmas!

Efter att den officiella videohälsningen är inspelad kommer det även att filmas senare under dagen då det är tänkt att alla som vill ska grilla i Slottsskogen. Detta kommer också att klippas in i filmen/en förlängd version av fan-meetingen. Alla tar med egen grill + mat.

Runt 16:00 ska det släppas ballonger från tyska bron. Även detta kommer att spelas in. Alla tar med egna ballonger i valfria färger (kanske helst blå & gul/svart & vit).
Vi hoppas att se så många som möjligt från hela landet den 15 augusti!

Varma kramar – Sonja & Stella Skalja, Alice Nilsson

P.S Den som har tillgång till stora högtalare + mikrofon som går på batteri får gärna ta med dem den dagen! Maila mig på [email protected] om du/ni har tillgång till sådana!
P.S 2 OSA till detta evangemang på Facebook och sprid vidare infon till alla ni känner som gillar Tokio Hotel!


Kommentarer
Postat av: Maja&Nika

Hej! Kika gärna in på våran nystartade blogg, kram.

2010-08-03 @ 18:01:08
URL: http://skelleftestil.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?
Är du här ofta?

Mejladress (visas inte)

På vilken adress bloggar du?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0