25 saker du inte visste

Guten Morgen!

 

Här är lite saker ni kanske inte visste!

 

1. Långsovare
De två Kaulitzbröderna sover mycket länge! Bill erkände till och med att han vaknar med märken efter kudden i ansiktet. Den ende som tycker om att kliva upp tidigt är Gustav. Vad gör han alldeles ensam?

2. Sätta upp scenen
De är så kompetenta att de vill se över alla steg när scenen sätts upp! De går omkring och tittar för att veta allting före konserterna. De är unika.

3. Flygplan med namn
Killarna tar alltid med sig sina flygplan och leker med dem före konserterna! Alla har varsitt. Och Bills heter Jumbie! Så gulligt!!!

4. Spel och ännu mer spel på fritiden
Det finns bara en sak de måste ha med sig under den långa turnén och det är Playstation! De älskar att spela på fritiden.

5. Värma upp rösten
Bill går aldrig upp på scenen utan att värma upp sin röst, han gör några övningar innan det är dags. Han är väldigt professionell.

6. Jackor och halsdukar
Våra fyra fantastiska är mycket goda vänner... De är alltid oroliga för Bill och hans röst! Tom säger alltid åt sin bror att ta på sig varma kläder och en jacka. Hur kan man inte älska dem?

7. En personlig mikrofon
Det är den coolaste mikrofon vi sett. Bills mikrofon är fantastisk! Har du sett? Han kan inte sjunga utan den! Den är full av glitter! Den mest lysande mikrofonen för vår mest lysande stjärna! Bill och hans fantastiska stil.

8. Bara några stycken
Visste du att de en gång sjöng på en bussresa? Att deras första konsert varpå en liten bar? Det vara bara Bill, Tom och fem personer i publiken... Nu verkar det omöjligt.

9. Tid att äta
Killarna är inte så svåra att göra nöjda. Den mat de vill ha före konserterna är pizza och pasta med tomatsås. Men om du ger dem broccoli och blomkål flyr de. Så nu vet du vad du inte ska ge dem.

10. Vad tänker Bill på?
Bill säger att när han står på scenen glömmer han världen och det enda som gäller just då är att ge fansen en fantastisk upplevelse.

11. En look som tar evigheter och en gigantisk väska
Det tar 2 timmar för Bill att göra sig iordning för varje konsert. Håret, naglarna, de matchande kläderna... Det är därför hans väska är den största.

12. Massor av material
Det behövs 6 långtradare för att få med sig all utrustning mellan konserterna.

13. Prata om...
Efter så mycket tid tillsammans säger de att de delar alla hemligheter.

14. Den mystiska väskan
Det finns en väska som Tom aldrig glömmer. Vet du vad som finns i den? Massor med kepsar och underkläder.

15. Football-fans
De älskar att spela bordsfootball och det är perfekt eftersom de är fyra.

16. Nerver
Före varje konsert är de fyra alltid mycket nervösa! Bara Gustav kan hålla sig lugn.

17. Mycket begåvade
Ibland märker vi inte ens Georg, men om han inte vore där skulle du märka det på en gång. Georg är en mycket bra musiker, och tvillingarna glömmer aldrig bort att säga hur viktiga han och Gustav är för bandet.

18. Hoppar
Visste du att Gustav värmer upp inför konserterna genom att hoppa omkring? Under en konsert blir han av med tre till fyra liter vatten! Det är mycket kraft bakom trummorna.

19. Rädsla
Bill är mycket rädd för att ramla ner från trapporna! Från bussen eller från scenen... kort sagt överallt där det finns en massa trappor. Det är en mani, men det är bättre att vara försiktig.

20. Ingenting saknas i turnébussen
I deras buss finns alla delar av ett hus, från en toalett till sovrum.

21. Den sötaste hemligheten
På listan över saker de vill ska finnas till hands före konserterna, ber de om gummybjörnar.      Vendela har skrivit om det förut ha ha/ Vendela :P

22. En mystisk kille
Vad tänker Tom på där han står och spelar i sitt lilla hörn?

23. Ett hemligt möte
30 minuter före konserten träffas Tom, Georg och Bill i ett backstagerum. Gustav föredrar att vara för sig själv.

24. Det är dags
När alla förberedelser är gjorda är det äntligen dags för konserten.

25. Alltid tillsammans
De reser tillsammans för de säger att på det sättet fungerar bandet bättre.


Kommentarer

Kommentera här:

Vad heter du?
Är du här ofta?

Mejladress (visas inte)

På vilken adress bloggar du?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0