Scotty :)

Hej! Här kommer en intervju om Bill och Toms hund. :)

Har killarna räddat någon nån gång? "5 år sedan tog Tom och jag hem en 9 månaders Doberman-Labrador mix från ett hundstall som hade räddat honom", säger Bill. "Hunden hade dåliga tänder för allt han fått dricka var öl. Och hans öron var helt brända för de hade släckt cigaretter på dom - vi skötte om honom så han blev bra igen! "

Två månader senare tackade den fyrbente sina nya hussar med en räddningsaktion! En kväll gick Tom ut med honom på hans promenad, Bill kom efter och tog en genväg över en frusen sjö - och isen brast!
"Jag märkte ingenting men han hörde det lilla skriket av rädsla. började yla och sprang till Bill", minns Tom. "Minns du? Det var så jag hittade dig ute på isen. Man kan därför säga att vi har räddat honom och han har räddat oss...

Deras skyddsling är inte här ikväll när tvilingarna går på röda mattan på "Echo Awards" i Berlin. Istället väntar han hemma i Loitsche (nära Magdeburg) och kan inte rädda dom när hundratals skriker och svimmar. Men killarna vill inte bli räddade. "Det ger oss en kick, vi gillar det verkligen! Hysterin skrämmer oss inte men vår hund skulle säkert springa iväg med svansen mellan benen..."

Källa: tokiohotelfans.se

Vad gulligt att dem tog hand om Scotty :)



//Hanna

Kommentarer

Kommentera här:

Vad heter du?
Är du här ofta?

Mejladress (visas inte)

På vilken adress bloggar du?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0